Οι Ιταλοί γράφουν πως η ΑΕΚ ρώτησε την Σαλερνιτάνα για την αγορά του Ματσόκι

Ματσόκι

i

Πασκουάλε Ματσόκι/©intime

Οι Ιταλοί γράφουν πως η ΑΕΚ ρώτησε την Σαλερνιτάνα για την αγορά του Ματσόκι

Κώστας Τσίλης 14:35 - 08.12.2023

Σύμφωνα με ιταλικά ρεπορτάζ, η ΑΕΚ έχει ψάξει και έχει ρωτήσει για την περίπτωση του δεξιού μπακ Ματσόκι, με την Ένωση να μένει στο "ουδέν σχόλιο"

Η ΑΕΚ δεν έχει φτιάξει, τουλάχιστον προς τον παρόν, συγκεκριμένο μεταγραφικό σχεδιασμό για τον Γενάρη. Όμως αυτό δεν σημαίνει πως δεν είναι ενεργή στην αγορά. Κοιτάζει και τσεκάρει περιπτώσεις, για όλες τις θέσεις. Αυτό είναι ένα το κρατούμενο. Το δεύτερο είναι πως οι Ιταλοί εμπλέκουν την ΑΕΚ σ' ένα μεταγραφικό σενάριο με τον Πασκουάλε Ματσόκι. Και μάλιστα από ένα ΜΜΕ που έχει μια σχετική αξιοπιστία. 

Σύμφωνα με το Il Mattino, η ΑΕΚ μέσω Παναγιώτη Κονέ, ρώτησε για την περίπτωση του 28χρονου δεξιού μπακ - χαφ της Σαλερνιτάνα. Και μάλιστα το ρεπορτάζ αναφέρει, πως ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έκανε την σχετική επαφή, καθώς απασχολεί η περίπτωση του Ματσόκι για αγορά τον Ιανουάριο. Όσο για την αντίδραση της ΑΕΚ σ' αυτό το δημοσίευμα, ήταν "ουδέν σχόλιο". 

Ο Κονέ έχοντας αγωνιστεί ως ποδοσφαιριστής στο Καμπιονάτο, είναι αλήθεια πως έχει επαφές και άκρες στην ιταλική αγορά. Και αυτό είναι κάτι που επισημαίνει και το εν λόγω δημοσίευμα. Όπως επίσης τονίζει πως η Σαλερνιτάνα θεωρεί τον Ματσόκι ως έναν από τους πρωτοκλασάτους ποδοσφαιριστές της. Κάτι που φυσικά σχετίζεται και με τις πιθανές οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας, για το ενδεχόμενο πώλησης του Ιταλού μπακ - χαφ. 

Ο Ματσόκι φέτος έχει 14 συμμετοχές με την Σαλερνιτάνα στο Καμπιονάτο. Όλες ως βασικός, αλλά σε τέσσερις διαφορετικές θέσεις. Έχει παίξει και δεξί μπακ και αριστερό μπακ και δεξί χαφ αλλά και αριστερό χαφ. Τα περισσότερα ματς μάλιστα, τα έχει κάνει ως δεξί χαφ. Επίσης υπήρξε και ένα "τιτίβισμα" από Ιταλό δημοσιογράφο, που ανέφερε πως εκτός από την ΑΕΚ, για τον Ματσόκι ενδιαφέρεται και η Μπολόνια και η Μόνζα.