Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Γαλανόπουλος, αναμονή για Αραούχο και Γιόνσον
i

Κώστας Γαλανόπουλος/intime

Μπήκε στις προπονήσεις της ΑΕΚ και ο Γαλανόπουλος, αναμονή για Αραούχο και Γιόνσον

Κώστας Τσίλης 15:18 - 07.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:28 - 07.12.2023

Μετά τον Γκαρσία και τον Κάλενς, σε φουλ πρόγραμμα δουλειάς στα Σπάτα, επέστρεψε και ο Γαλανόπουλος και υπάρχει αναμονή για Αραούχο και Γιόνσον

Είναι μια εβδομάδα αυτή που διανύουμε, που ο Ματίας Αλμέιδα είναι στην εξαιρετικά ευχάριστη και ενδεχομένως σπάνια θέση, να μετρά επιστροφές στις προπονήσεις της ΑΕΚ, μετά από τραυματισμούς. Χθες ήταν ο Λιβάι Γκαρσία και ο Άλεξ Κάλενς. Σήμερα ήταν η σειρά του Κώστα Γαλανόπουλου. 

Ο εκ των αρχηγών της ΑΕΚ ταλαιπωρήθηκε από μια ίωση και υποχρεώθηκε να απουσιάσει από το ματς με τον Άρη την περασμένη Δευτέρα. Ανάρρωσε, ανέκτησε δυνάμεις και σήμερα μπήκε και πάλι στο κανονικό πρόγραμμα της προπόνησης. Έτοιμος για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ. 

Οι... εκκρεμότητες που πλέον υπάρχουν, ως προς τις άμεσες επιστροφές, είναι με τον Σέρχιο Αραούχο και με τον Γενς Γιόνσον. Αμφότεροι είναι σε καλό δρόμο και η κατάσταση τους εκτιμάται επί καθημερινής βάσης. Κυρίως ο Αραούχο, αλλά και ο Γιόνσον, έχουν πιθανότητες να μπουν σε φουλ δουλειάς εγκαίρως, ώστε να προλάβουν το ματς με τον Άγιαξ στο Άμστερνταμ.