Στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς Γκαρσία και Κάλενς, μπαίνει αύριο και ο Γαλανόπουλος

Στο κανονικό πρόγραμμα δουλειάς Γκαρσία και Κάλενς, μπαίνει αύριο και ο Γαλανόπουλος

Κώστας Τσίλης 16:22 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:24 - 06.12.2023

Σε φουλ ρυθμούς προπονήθηκαν ο Γκαρσία και ο Κάλενς και πλέον είναι στην διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ και το ίδιο θα συμβεί αύριο και με τον Γαλανόπουλο

Είχατε διαβάσει ήδη από νωρίς στο Sportal.gr, πως πλέον ο Ματίας Αλμέιδα θα μπορεί να μετρά επιστροφές ποδοσφαιριστών σε φουλ αγωνιστική δράση. Και ήδη από τη σημερινή πρώτη προπόνηση της ΑΕΚ μετά το χθεσινό ρεπό, έγιναν οι πρώτες δυο και... κανονικά. Ο Λιβάι Γκαρσία και ο Άλεξ Κάλενς, ακολούθησαν το πρόγραμμα μαζί με τους υπόλοιπους συμπαίκτες τους. 

Ήδη από την Δευτέρα και στην προπόνηση που έκαναν όσοι δεν έπαιξαν με τον Άρη και οι δυο παίκτες είχαν ανεβάσει ρυθμούς στην δουλειά. Όμως από σήμερα μπήκαν στο κανονικό πρόγραμμα μαζί με την ομάδα. Και πλέον έχουν τεθεί στην διάθεση του Ματίας Αλμέιδα για την επόμενη αγωνιστική υποχρέωση της ΑΕΚ. 

Το ίδιο θα συμβεί αύριο και με τον Κώστα Γαλανόπουλο. Ο διεθνής χαφ ξεπέρασε την ίωση που τον ταλαιπώρησε τις προηγούμενες μέρες. Και από αύριο θα μπει και αυτός κανονικά σε φουλ ρυθμούς προπόνησης και ως εκ τούτου θα είναι πανέτοιμος και αυτός για το επόμενο ματς της ΑΕΚ.