Αλλάζει ο σχεδιασμός του Αλμέιδα, σε περίπτωση που δεν γίνουν ματς πρωταθλήματος

Αλμέιδα

i

Ματίας Αλμέιδα/©intime

Αλλάζει ο σχεδιασμός του Αλμέιδα, σε περίπτωση που δεν γίνουν ματς πρωταθλήματος

Κώστας Τσίλης 15:09 - 06.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:10 - 06.12.2023

Το Sportal.gr αναλύει το πως επηρεάζει τον προγραμματισμό της ΑΕΚ, το ενδεχόμενο αναβολής των παιχνιδιών πρωταθλήματος του Σαββατοκύριακου

Το ενδεχόμενο να μην διεξαχθούν το Σαββατοκύριακο τα ματς του πρωταθλήματος, είναι πλέον και ορατό και ισχυρό. Σ' αυτό το δεδομένο, η ΑΕΚ δεν θα ταξιδέψει στο Αγρίνιο για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Παναιτωλικό. Και φυσικά αυτό θα βάλει και τον Ματίας Αλμέιδα να αλλάξει συνολικά τον αγωνιστικό σχεδιασμό που έχει κάνει. Το προφανές είναι πως δεν θα χρειαστεί να ξοδέψουν οι παίκτες της ΑΕΚ δυνάμεις, πριν από τον "τελικό" με τον Άγιαξ την επόμενη Πέμπτη στο Άμστερνταμ. 

Ωστόσο υπάρχουν και άλλα ζητήματα που αφορούν τον αγωνιστικό προγραμματισμό που έχει κάνει ο Αλμέιδα και τα επηρεάζει αυτή η πιθανή αναβολή του κυριακάτικου παιχνιδιού. Με δεδομένο πως και ο Λιβάι Γκαρσία κυρίως, αλλά και ο Σέρχιο Αραούχο, επιστρέφουν από τραυματισμό, ίσως στο μυαλό του Αργεντινού τεχνικού υπήρχε η σκέψη να τους δώσει χρόνο συμμετοχής στο ματς με τον Παναιτωλικό, προκειμένου να αποκτήσουν ξανά αγωνιστικό ρυθμό. Άλλωστε ειδικά ο Λιβάι έχει να παίξει από τις 12 Νοεμβρίου και το παιχνίδι με την Λαμία

Επομένως ο Αλμέιδα θα ήθελε να δώσει στον Γκαρσία κάποια αγωνιστικά λεπτά στο Αγρίνιο, πριν από το ματς με τον Άγιαξ. Για να πάρει ο επιθετικός της ΑΕΚ αγωνιστικό ρυθμό. Το ίδιο ισχύει και για τον Αραούχο, παρότι επί της ουσίας έχει απουσιάσει μόνο από το παιχνίδι της περασμένης Δευτέρας με τον Άρη. Επίσης, αν δεν γίνει το ματς της Κυριακής στο Αγρίνιο, θα χρειαστεί ο Αλμέιδα να φτιάξει ένα εντελώς διαφορετικό πλάνο δουλειάς στις προπονήσεις. Για όλες τις μέρες, αλλά πολύ περισσότερο για το Σάββατο, την Κυριακή και την Δευτέρα. Διαφορετικό πρόγραμμα, διαφορετικές εντάσεις, διαφορετικές ασκήσεις. 

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, ανοικτή για την πώλησή του η Τράμπζονσπορ»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

13:59 - 06.12.2023

«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για τον Μπακασέτα, ανοικτή για την πώλησή του η Τράμπζονσπορ»

Φουντώνουν τα δημοσιεύματα από την Τουρκία τα οποία αποκαλύπτουν ότι η ΑΕΚ ενδιαφέρεται για την περίπτωση του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος για την ώρα δεν ανανεώνει με την Τράμπζονσπορ κι εξετάζει τις επιλογές του.

Βεβαίως έχει σημασία για τον Αλμέιδα, το γεγονός πως δεν θα χρειαστεί να μπει σε διαδικασία να φτιάξει ένα διπλό αγωνιστικό πλάνο. Για το ματς με τον Παναιτωλικό, αλλά με προβολή και στο παιχνίδι του Άμστερνταμ με τον Άγιαξ.