Η αντίδραση του «πράσινου» Μπισμπίκη στην απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς (pic)

Ο Βασίλης Μπισμπίκης

i

© intime

Η αντίδραση του «πράσινου» Μπισμπίκη στην απομάκρυνση Γιοβάνοβιτς (pic)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 09:21 - 27.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:27 - 27.12.2023

Ο γνωστός ηθοποιός και για τα «πράσινα» αισθήματά του, τοποθετήθηκε μέσα από τα social media για την αποχώρηση του Ιβάν Γιοβάνοβιτς από τον Παναθηναϊκό.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό από χθες (26/12). Οι πληροφορίες που από νωρίς το μεσημέρι άρχισαν να έρχονται από την Τουρκία σχετικά με ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του Φατίχ Τερίμ βγήκαν αληθινές και έχουμε πλέον οριστικά αλλαγή εποχής στους πράσινους με απόφαση Αλαφούζου. 

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ εδώ και μέρες βρισκόταν σε συζητήσεις με τον σπουδαίο Τούρκο προπονητή και τις τελευταίες ώρες έφτασε σε οριστική συμφωνία μαζί του για τον επόμενο 1,5 χρόνο. Παράλληλα, ενημέρωσε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πως δε θα συνεχίσει στον σύλλογο και ήδη λύθηκε το συμβόλαιο του Σέρβου προπονητή.

Η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν άρεσε στον κόσμο του Παναθηναϊκού που ξέσπασε μέσω Twitter, ενώ και ο γνωστός για τα «πράσινα» αισθήματά του Βασίλης Μπισμπίκης, εξέφρασε την απορία του μέσα από τα social media.

Συγκεκριμένα, ο 46χρονος ηθοποιός δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία στην οποία «ποζάρει» στο πλευρό του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, γράφοντας χαρακτηριστικά: «γιατί;».