Ασταμάτητη Ίντερ, υπέταξε και την τρομερή Μπολόνια και «καλπάζει» προς τον τίτλο

Πέρασε και από την Μπολόνια η Ίντερ

i

© Glomex

Ασταμάτητη Ίντερ, υπέταξε και την τρομερή Μπολόνια και «καλπάζει» προς τον τίτλο

Πάνος Κορομηλάς 20:54 - 09.03.2024 / Ανανεώθηκε: 20:58 - 09.03.2024

Η Ίντερ δυσκολεύτηκε απέναντι στην εξαιρετική Μπολόνια, όμως βρήκε χρυσό γκολ με τον Μπίσεκ και «πέταξε» στο +18 από τη Γιουβέντους, δείχνοντας πως μόνο με «αυτοκτονία» μπορεί να χάσει το φετινό πρωτάθλημα.

Η ξέφρενη πορεία της Ίντερ προς τον τίτλο, δεν διακόπηκε ούτε από την απολαυστική φέτος Μπολόνια!

Οι νερατζούρι «άλωσαν» και το Ρενάτο Νταλάρα, επικρατώντας με 1-0 της ομάδας - αποκάλυψης της φετινής σεζόν και δείχνουν πως δύσκολα θα χάσουν το φετινό πρωτάθλημα της Serie A. Ο Γιαν Μπισέκ πέτυχε το «χρυσό» γκολ της αναμέτρησης στο πρώτο μέρος και οδήγησε την ομάδα του στο 10ο διαδοχικό τρίποντο στο πρωτάθλημα.

Έφτασε έτσι τους 75 βαθμούς και «πέταξε» στο +18 από τη δεύτερη Γιουβέντους, με ένα ματς παραπάνω. Από την πλευρά της η Μπολόνια είδε το σερί επτά αγώνων χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα να σταματά, όμως παραμένει ακόμα σε θέση ισχύος για την τέταρτη θέση.

Η Ίντερ ξεκίνησε δυνατά το ματς και είχε σημαντική ευκαιρία με τον Αλέξις Σάντσεζ στο 10ο λεπτό, όμως ο Σκορούπσκι είχε απάντηση.

Ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Μπαρέλα στο 22', όμως ο Πολωνός κίπερ δεν μπόρεσε να σταματήσει την κεφαλιά του Μπίσεκ στο 37', με την ομάδα του Ιντσάγκι να παίρνει κεφάλι στο σκορ.

Μετά την ανάπαυλα, η Μπολόνια κυριάρχησε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση δύο φορές, με εκτελέσεις των Φέργκιουσον και Ζίρκζι.

Ο Σόμερ όμως ήταν εκεί όταν χρειάστηκε και κράτησε μια πολύ δύσκολη νίκη για την ομάδα του. Μια νίκη - δήλωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, με τον σύλλογο του Μιλάνου να στέλνει το μήνυμα πως ο τίτλος της φετινής Serie A, μόνο με «θαύμα» μπορεί να χαθεί.

Η Κάλιαρι «βύθισε» τη Σαλερνιτάνα του βασικού Μανωλά, νίκη «ανάσα» για τη Σασσουόλο
SERIE A

17:58 - 09.03.2024

Η Κάλιαρι «βύθισε» τη Σαλερνιτάνα του βασικού Μανωλά, νίκη «ανάσα» για τη Σασσουόλο

Η Σαλερνιτάνα, με τον Κώστα Μανωλά στη βασική ενδεκάδα, υπέστη νέα καταδικαστική ήττα από την Κάλιαρι με 4-2 και δείχνει πως πολύ δύσκολα θα παραμείνει στην κατηγορία την επόμενη χρονιά. Σπουδαία νίκη για τη μάχη της ουράς πανηγύρισε η Σασσουόλο, με 1-0 επί της Φροζινόνε.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 28ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ: