Άνετη επικράτηση για την Τότεναμ, 2-0 την Μπόρνμουθ

Τότεναμ

i

Photo by Christopher Lee/Getty Images/Ideal Images

Άνετη επικράτηση για την Τότεναμ, 2-0 την Μπόρνμουθ

Άγγελος Φραγκισκάτος 16:31 - 26.08.2023 / Ανανεώθηκε: 16:50 - 26.08.2023

Η Τότεναμ επιβλήθηκε εκτός έδρας με 2-0 κόντρα στη Μπόρνμουθ, με φόντο την 3η αγωνιστική της Premier League.

Η Τότεναμ είχε εύκολο έργο κόντρα στη Μπόρμουνθ, καθώς επικράτησε με 2-0, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Premier League. Η ομάδα του Άγγελου Ποστέκογλου ανέβηκε προσωρινά στην 1η θέση της κατάταξης, έχοντας 7 βαθμούς, ενώ τα «κεράσια» παρέμειναν στην 15η θέση με 1 πόντο. 

Στα του παιχνιδιού οι φιλοξενούμενοι πήραν το προβάδισμα στο 17ο λεπτό με τον Τζέιμς Μάντισον. Ο Άγγλος διεθνής αξιοποίησε την ασίστ του Παπέ Σαρ και ο πρώτος με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή έκανε το 1-0. Η Τότεναμ είχε δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσει τα τέρματά της με τον Ριτσάρλισον. Στο 37ο λεπτό ο Βραζιλιάνος επιχείρησε ένα σουτ, αλλά η προσπάθεια του κόπηκε ωραία από τον Κέλι

Η δεύτερη ευκαιρία του Ριτσάρλισον ήταν στο 40ο λεπτό. Μετά από την εκτέλεση φάουλ του Μάντισον, ο Βραζιλιάνος πήρε την κεφαλιά μέσα στη περιοχή, όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Νέτο. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 1-0. 

Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βρήκαν δίχτυα για δεύτερη φορά στην αναμέτρηση με τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι. Στο 63ο λεπτό ο Σουηδός επιθετικός εκμεταλεύτηκε την ασίστ του Ουντότζι και εκείνος με καταπληκτικό τελείωμα σημείωσε το τελικό 2-0 για τα «σπιρούνια».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 3ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (4ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ