Απίστευτη παραδοχή από κορυφαίο διαιτητή: «Δεν έστειλα συνάδελφό μου στο VAR γιατί ήταν φίλος μου και δεν ήθελα να τον εκθέσω»

Απίστευτη παραδοχή από κορυφαίο διαιτητή: «Δεν έστειλα συνάδελφό μου στο VAR γιατί ήταν φίλος μου και δεν ήθελα να τον εκθέσω»

Κώστας Τσιακλής 23:12 - 24.08.2023 / Ανανεώθηκε: 20:45 - 28.08.2023

Ο Μάικ Ντιν μίλησε για το περσινό επεισοδιακό Τσέλσι-Τότεναμ και είπε πως σε μια φάση δεν έστειλε τον Άντονι Τείλορ στο on-field review επειδή είναι φίλος του και είχε ήδη ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Σε μια απίστευτη αποκάλυψη προχώρησε ο Μάικ Ντιν. Ο Άγγλος πρώην διαιτητής μίλησε για το περσινό επεισοδιακό Τσέλσι-Τότεναμ και είπε πως σε μια φάση δεν έστειλε τον Άντονι Τείλορ στο on-field review επειδή είναι φίλος του και είχε ήδη ένα αρκετά δύσκολο παιχνίδι.

Τσέλσι και Τότεναμ πρόσφεραν ένα απίθανο παιχνίδι πέρσι (2-2), το οποίο στιγματίστηκε από μια διαιτητική απόφαση αλλά και την επική χειραψία Κόντε-Τούχελ. Στις καθυστερήσεις του αγώνα ο Κριστιάν Ρομέρο τράβηξε από τα μαλλιά τον Μαρκ Κουκουρέγια ωστόσο δεν τιμωρήθηκε με φάουλ και κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή. Η μπάλα κατέληξε κόρνερ και στην επόμενη φάση η Τότεναμ ισοφάρισε σε 2-2. 

Ο VAR της συγκεκριμένης αναμέτρησης, Μάικ Ντιν, μίλησε για τη φάση και αποκάλυψε ότι δεν έστειλε τον Άντονι Τέιλορ στην οθόνη επειδή είναι φίλος του και είχε ένα ήδη δύσκολο παιχνίδι. Συγκεκριμένα είπε: «Έχασα το ανόητο τράβηγμα μαλλιών στο Τσέλσι-Τότεναμ που ήταν αξιολύπητο από την άποψή μου. Είναι ένα από αυτά όπου αν είχα ξανά τον χρόνο μου, τι θα έκανα; Θα έστελνα τον Άντονι Τέιλορ στην οθόνη. Νομίζω ήξερα ότι αν τον έστελνα στην οθόνη… είχε προειδοποιήσει και τους δύο προπονητές, είχε ένα κολασμένο παιχνίδι, ήταν ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι.

Είπα στον Άντονι μετά: "Απλώς δεν ήθελα να σε στείλω στην οθόνη μετά από αυτό που συνέβη στο παιχνίδι". Δεν ήθελα να τον στείλω επειδή είναι φίλος όπως και διαιτητής και νομίζω ότι δεν ήθελα να τον στείλω επειδή δεν ήθελα περισσότερη θλίψη από αυτή που είχε ήδη. Ο Άντονι είναι μεγάλος, φαλακρός και αρκετά άσχημος για να ξέρει ότι αν πηγαίνει στην οθόνη θα πάει εκεί για κάποιο λόγο. Αν κάποιος τραβάει τα μαλλιά του τώρα, είναι εύκολο. Είναι απλώς μια πολύ κακή κλήση από εμένα, και με επηρέασε κάπως ως VAR στο μέλλον».

Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»
PREMIER LEAGUE

19:04 - 24.08.2023

Ποτσετίνο: «Δεν είναι έτοιμος ο Λάβια - Έχουμε πολλούς τραυματισμούς αλλά αυτό είναι το ποδόσφαιρο»

Ο Μαουρίσιο Ποτσετίνο μίλησε ενόψει του παιχνιδιού με τη Λούτον και είπε πως ο Ρομέο Λάβια δεν είναι έτοιμος να ενταχθεί στην ομάδα. Παράλληλα σχολίασε και το θέμα με τους πολλούς τραυματισμούς.

Τέλος κλήθηκε να σχολιάσει για το ότι απουσίασε από τα επόμενα παιχνίδια αλλά και την απόφαση του να αποσυρθεί από VAR. «Πιθανόν να έχασα μερικά παιχνίδια γιατί σε βγάζουν από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτό ήταν ένα μεγάλο λάθος. Αν δεν σκοράρουν από το κόρνερ, δεν είναι τόσο μεγάλο πρόβλημα. Αλλά ήξερα πολύ καλά ότι θα με απολύσουν την επόμενη εβδομάδα. Ζήτησα να πάρω λίγο χρόνο γιατί δεν ήταν για μένα. Έμπαινα στο αυτοκίνητο την Παρασκευή και φοβόμουν το Σάββατο. Σκεφτόμουν, "ελπίζω να μην συμβεί τίποτα"», ανέφερε χαρακτηριστικά.