Πέταξε τα δώρα η Νιούκαστλ, 1-1 με την Μπόρνμουθ
i

Μπόρμουθ - Νιούκαστλ /Dan Istitene/Getty Images

Πέταξε τα δώρα η Νιούκαστλ, 1-1 με την Μπόρνμουθ

Sportal newsroom 21:28 - 11.02.2023 / Ανανεώθηκε: 21:41 - 11.02.2023

Η Νιούκαστλ είδε όλες τις αντιπάλους της στη βαθμολογία να της κάνουν δώρα, όμως η ίδια δεν τα εκμεταλλεύτηκε μετά το 1-1 κόντρα στη Μπόρνμουθ.

Η Νιούκαστλ είχε μεγάλη ευκαιρία να βρεθεί στην τρίτη θέση και να μειώσει τη διαφορά από την κορυφή, μετά τις ισοπαλίες των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Άρσεναλ

Αντ' αυτού, η ανώτερη Μπόρνμουθ της στέρησε αυτή τη δυνατότητα και το τελικό 1-1, στο παιχνίδι της 23ης αγωνιστικής της Premier League, έφερε την τρίτη συνεχόμενη ισοπαλία για την ομάδα του Χάουι.

Οι «καρακάξες» όχι μόνο δεν κέρδισαν σε ένα ακόμα παιχνίδι, αλλά θα μπορούσαν ακόμα και να είχαν χάσει αν σε μία από τις τελευταίες φάσεις του αγώνα δεν είχε απομακρυνθεί η μπάλα πάνω στη γραμμή. Νωρίτερα, το προβάδισμα για τους γηπεδούχους έδωσε ο Σενέσι, με ένα πολύ όμορφο σουτ στο 30ο λεπτό της αναμέτρησης.

Οι γηπεδούχοι δεν άφησαν αναπάντητο το τέρμα των αντιπάλων τους και με τον Αλμιρόν έφεραν το ματς στα ίσια, λίγα δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου. Ο Παραγουανός στο 45+2 πήρε ένα ριμπάουντ εντός περιοχής και διαμόρφωσε το τελικό 1-1.