Ο Μπαλογιάννης μετακομίζει στη Βουλγαρία - Η νέα του ομάδα!

Ο Μπαλογιάννης.

i

@botev

Ο Μπαλογιάννης μετακομίζει στη Βουλγαρία - Η νέα του ομάδα!

Ιάσονας Τσίλης 12:22 - 27.07.2023 / Ανανεώθηκε: 12:47 - 27.07.2023

Την απόκτηση του Κωνσταντίνου Μπαλογιάννη έκανε γνωστή η Μπότεφ Πλόβντιβ, προσφέροντάς του τριετές συμβόλαιο.

Με τα χρώματα της Μπότεφ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάννης, όπως ανακοινώθηκε από τον επίσημο λογαριασμό των «Καναρίων».

Ο νεαρός Έλληνας αμυντικός αφέθηκε ελεύθερος το καλοκαίρι από τον ΟΦΗ, για λογαριασμό του οποίου αγωνιζόταν την τελευταία τριετία.

Παλαιότερα, είχε αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, ενώ είχε και ένα μονοετές πέρασμα στον Βόλο ως δανεικός από τον «δικέφαλο του βορρά». Στη διάρκεια της θητείας του στον ΠΑΟΚ, ήταν μέλος της ομάδας του 2018-19 που κατέκτησε το νταμπλ στη Superleague.

Στην μέχρι τώρα καριέρα του έχει πετύχει 11 γκολ, ενώ έχει μοιράσει και 4 ασίστ σε 147 αναμετρήσεις. Αγωνίζεται κατεξοχήν ως αριστερός μπακ, ωστόσο έχει δοκιμαστεί και ως αριστερός μέσος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Μπότεφ: «Η Μπότεφ προσέλκυσε τον Έλληνα αμυντικό Κωνσταντίνο Μπαλογιάνη. Ο αμυντικός υπέγραψε 3ετές συμβόλαιο με τα «Καναρίνια».

Ο Κωνσταντίνος Μπαλογιάνης γεννήθηκε στις 8 Φεβρουαρίου 1999 στη Θεσσαλονίκη. Έκανε τα πρώτα του βήματα στο ποδόσφαιρο στον ΠΑΟΚ, μετά πήγε στην Ακαδημία της Άρσεναλ.

Από το Γκραντ του Λονδίνου μπήκε στην Ολλανδική Τσβόλε και στη συνέχεια επέστρεψε στην πατρίδα του όπου αγωνίστηκε κατά σειρά για τους ΠΑΟΚ, Βόλο και ΟΦΗ Κρήτης.

Στην καριέρα του ο ακροαριστερός αμυντικός έχει κατακτήσει δύο τρόπαια - τον τίτλο στην Ελλάδα και το κύπελλο της χώρας. Στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου ο Μπαλογιάνης έχει καταγράψει 71 αναμετρήσεις.

Ο αμυντικός πέρασε από την εθνική νέων κάτω των 19 ετών, έχοντας δύο συμμετοχές με τα χρώματα της».