Εντός έδρας «αυτοκτονία» για την Μπόχουμ κόντρα στην Ντάρμσταντ
i

© PrtScr

Εντός έδρας «αυτοκτονία» για την Μπόχουμ κόντρα στην Ντάρμσταντ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:24 - 31.03.2024 / Ανανεώθηκε: 23:26 - 31.03.2024

Η Μπόχουμ πήρε ένα σημαντικό προβάδισμα (2-0) κι... αγκάλιασε τη νίκη κόντρα στην τελευταία Ντάρμσταντ, όμως οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Η Μπόχουμ «αυτοκτόνησε» στην έδρα της απέναντι στην ουραγό Ντάρμσταντ (2-2) κι έβαλε… φωτιά στη μάχη της παραμονής, επτά αγωνιστικές (27η) πριν από το φινάλε της σεζόν στην Bundesliga.

Όσον αφορά στο αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης, ο Χόφμαν άνοιξε το σκορ στο 30′ με διπλή προσπάθεια στο πρώτο κόρνερ που κέρδισε η ομάδα του.

Στο ξεκίνημα της επανάληψης (48΄), ο ίδιος με ωραία γυριστή κεφαλιά έγραψε το 2-0 και κάπου εκεί η Μπόχουμ θεώρησε ότι τελείωσε το ματς, ωστόσο οι φιλοξενούμενοι δεν είχαν πει την τελευταία τους κουβέντα.

Στο 62ο λεπτό ο Ατζέι έχασε τετ α τετ για το 3-0 και στην αμέσως επόμενη φάση ο Σκάρκε πλάσαρε μειώνοντας σε 2-1. Στο 76΄ ο Βίλχεμσον εκμεταλλεύτηκε την κακή τοποθέτηση του Ρίεμαν κι έφερε το ματς στα ίσα, με το 2-2 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Νωρίτερα, Άουγκσμπουργκ και Κολωνία έμειναν επίσης ισόπαλες (1-1), ενώ και στο απολαυστικό Στουτγκάρδη - Χάιντενχαϊμ η μπίλια έκατσε στο «Χ».

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 27ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΊΑ