Η Μπόχουμ έριξε τριάρα στην Χόφενχαϊμ και πήρε βαθμολογική «ανάσα»

Η Μπόχουμ έριξε τριάρα στην Χόφενχαϊμ και πήρε βαθμολογική «ανάσα»

Άγγελος Φραγκισκάτος 23:30 - 26.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:35 - 26.04.2024

Η Μπόχουμ επέστρεψε στις νίκες, καθώς επικράτησε κόντρα στην Χόφενχαϊμ με 3-2, για την 31η αγωνιστική της Budesliga.

Την επιστροφή στις νίκες πανηγύρισε η Μπόχουμ, η οποία επικράτησε εντός έδρας κόντρα στην Χόφενχαϊμ με 3-2, για την 31η αγωνιστική της Bundesliga.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Χάικο Μπούτσερ ανέβηκε στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 30 βαθμούς, ενώ η Χόφενχαϊμ παρέμεινε στην 9η θέση με 39 πόντους, όσους έχει και η Άουγκσμπουργκ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυναμικά και μόλις στο 4ο λεπτό έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να πάρουν το προβάδισμα. Ο Φίλιπ Χόφμαν απέφυγε τρεις αμυντικούς μέσα στην περιοχή, έκανε το σουτ, αλλά ο αντίπαλος τερματοφύλακας με εντυπωσιακή επέμβαση κράτησε το 0-0 στο ματς.

Ωστόσο στο 34ο λεπτό η Χόφενχαϊμ κατάφερε να βρει δίχτυα. Ο Κέβιν Στόγκερ με απευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα χωρίς να αφήσει κανένα περιθώριο αντίδρασης στον Όλιβερ Μπάουμαν.

Η ομάδα του Χάικο Μπούτσερ συνέχισε με τον ίδιο ρυθμό και στο 45+2ο λεπτό διπλασίασε τα τέρματά της με τον Φέλιξ Πάσλακ. Ο Γερμανός ποδοσφαιριστής εκμεταλλεύτηκε το λάθος της άμυνας των φιλοξενούμενων και με κοντινό τελείωμα έκανε το 2-0 για τη Μπόχουμ. Κάπως έτσι ολοκληρώθηκε το πρώτο ημίχρονο, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με το σκορ να είναι στο 2-0.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, με αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι να πετύχουν και τρίτο τέρμα. Στο 64ο λεπτό ο Στόγκερ από κοντά έκανε το 3-0 και πέτυχε έτσι το δεύτερο τέρμα του στο ματς. Το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν σε 3-1 με τον Αντρέι Κράμαριτς στο 73, ενώ στο 84' ο ίδιος μείωσε στο τελικό 3-2.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ 31ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΕΠΟΜΕΝΗΣ (32ης) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ 

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ