Μπουλούτ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τον Μπακασέτα, είναι ακριβός για την Κάρντιφ»

Τάσος Μπακασέτας

i

© intime

Μπουλούτ: «Δεν μπορούμε να πάρουμε τον Μπακασέτα, είναι ακριβός για την Κάρντιφ»

Sportal newsroom 12:44 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 12:52 - 24.11.2023

Ο προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ, αναφέρθηκε στον Τάσο Μπακασέτα και τη πιθανή μεταγραφή του στην ομάδα της Championship.

O προπονητής της Κάρντιφ, Ερόλ Μπουλούτ σχολίασε τις φήμες που θέλουν τον αγγλικό σύλλογο μετά τους Μιχάλη Σιώπη και Δημήτρη Γούτα να κινείται και για την απόκτηση του Τάσου Μπακασέτα. Ο Τούρκος τεχνικός εκθείασε το 31χρονο Έλληνα μεσοεπιθετικό, ωστόσο όπως εξήγησε είναι δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα της Championship στην απόκτησή του λόγω των υψηλών απολαβών του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε για τον Μπακασέτα:

«Είναι ένας ποδοσφαιριστής που έφερα στην Αλάνιασπορ όταν βρισκόμουν εκεί. Φτάσαμε στον τελικό του Κυπέλλου και προκριθήκαμε στο Europa League έχοντας και τον Σιώπη μαζί μου. Επίσης, όταν ήμουν προπονητής της Φενέρμπαχτσε τον ήθελα εκεί, αλλά δεν μπορούσε να προχωρήσει η μεταγραφή και έτσι πήγε στην Τραμπζονσπόρ. Εκεί κατέκτησε το πρωτάθλημα και παίζει καλά.

Μπακασέτας: «Θα είναι μεγάλη αδικία η φυγή του Πογέτ - Δεν βρίσκω τον λόγο»
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:37 - 23.11.2023

Μπακασέτας: «Θα είναι μεγάλη αδικία η φυγή του Πογέτ - Δεν βρίσκω τον λόγο»

Ο Τάσος Μπακασέτας κλήθηκε να σχολιάσει την σπουδαία εμφάνιση κόντρα στη Γαλλία, τον στόχο της πρόκρισης στα τελικά του Euro 2024 αλλά και τα όσα ακούγονται γύρω από το όνομα του Γκουστάβο Πογέτ.

Θεωρώ πως το ποσό που κερδίζει στην Τραμπζονσπόρ δεν είναι εφικτό να καλυφθεί από τον σύλλογο μας. Γι’ αυτό θεωρώ δύσκολο αυτό το deal για εμάς. Είναι ένας σπουδαίος ποδοσφαιριστής και τον γνωρίζω πολύ καλά. Ήμασταν πολύ καιρό μαζί, και τον ωθήσαμε στο σημείο που βρίσκεται τώρα. Το γνωρίζει αυτό. Ξέρω τι μπορεί να δώσει στην ομάδα».