Ο ράπερ «50 Cent» έγινε χορηγός ομάδας κ-14 στην Ουαλία μετά από παρότρυνση ενός γονέα!

50 Cent

i

©printscreen

Ο ράπερ «50 Cent» έγινε χορηγός ομάδας κ-14 στην Ουαλία μετά από παρότρυνση ενός γονέα!

Κωνσταντίνος Ζήκος 09:38 - 10.10.2023 / Ανανεώθηκε: 09:45 - 10.10.2023

Σε μια κίνηση-έκπληξη προέβη ο γνωστός ράπερ «50 Cent», ο οποίος έγινε χορηγός σε μια ομάδα κοριτσιών κ-14 στο Κάρντιφ της Ουαλίας, μετά από ερώτηση που του έγινε από έναν γονέα.

Χορηγός σε ομάδα κ-14 κοριτσιών στο Κάρντιφ έγινε ο γνωστός ράπερ «50 Cent», έπειτα από ερώτηση γονέα, που του έγινε... μεταξύ σοβαρού και αστείου. Ο ράπερ δέχτηκε και πλέον το όνομα του, θα εμφανίζεται στην εμφάνιση της ομάδας.

Έτσι η ομάδα κάτω των 14 ετών που εδρεύει στο Κάρντφ, θα αναγράφει στην εκτός έδρας εμφάνιση της, το όνομα του, αλλά και εκείνο των συνεργατών του. Ο διευθυντής Richie Brown εξήγησε στο BBC ότι «ένας από τους γονείς δούλευε με τον ράπερ σε μια πρόσφατη περιοδεία και ανέφερε ότι θα έκανε την ερώτηση. Το χειρότερο σενάριο ήταν ότι ο 50 Cent να έλεγε απλώς όχι. Ευτυχώς που δεν το έκανε και συμφώνησε με αυτό».

Όπως ανέφερε επίσης, η αρχική συμφωνία αφορούσε τις εκτός έδρας εμφανίσεις, αλλά στη συνέχεια του ζήτησαν περισσότερα πράγματα, με αποτέλεσμα να κάνει χορηγία και για τις φόρμες της ομάδας. Κίνηση που ενθουσίασε τους υπεύθυνους της ομάδας, που έσπευσαν να τον ευχαριστήσουν, με τον Μπράουν να προσθέτει: «Θα τραβήξουμε μερικές φωτογραφίες και θα του στείλουμε, και ελπίζουμε ότι μπορεί να μας δώσει ένα βίντεο καλής τύχης ή κάτι που θα τα αναγνωρίσει όλα. Εκτιμούμε πάρα πολύ όλα όσα κάνει για εμάς αυτή τη στιγμή. Αγαπάμε την υποστήριξη».

Ο 50 Cent δεν είναι όμως ο πρώτος σούπερ σταρ της Βόρειας Αμερικής που επενδύει σε αθλητικό κλαμπ της Ουαλίας. Έχουν προηγηθεί, οι σταρ του Χόλιγουντ, Ράιαν Ρέινολντς και Ράιαν ΜακΕλχένι, οι οποίοι είναι ιδιοκτήτες ομάδας της League Two, της Ρέξαμ.