Ο τερματοφύλακας της Κλερμόν «σπάει» τη σιωπή του για την κροτίδα που του έριξαν: «Δεν παίζω ποδόσφαιρο για να φοβάμαι στο γήπεδο» (vid)

Μόρι Ντιάου

i

PrtScr

Ο τερματοφύλακας της Κλερμόν «σπάει» τη σιωπή του για την κροτίδα που του έριξαν: «Δεν παίζω ποδόσφαιρο για να φοβάμαι στο γήπεδο» (vid)

Κώστας Τόπας 09:33 - 10.10.2023

Ο τερματοφύλακας της Κλερμόν, Μόρι Ντιάου μίλησε για την κροτίδα που έσκασε δίπλα του στον αγώνα με την Μονπελιέ.

Ο Σενεγαλέζος τερματοφύλακας Μόρι Ντιάου, ο οποίος αποχώρησε με φορείο κατά τη διάρκεια του Μονπελιέ - Κλερμόν, μετά από την κροτίδα που έσκασε δίπλα του, δημοσίευσε ένα μήνυμα στα κοινωνικά δίκτυα για να δώσει νέα σχετικά με την κατάσταση της υγείας του.

«Είναι δύσκολο να βρω τις λέξεις στον απόηχο αυτών των γεγονότων. Μετά τα πολλά μηνύματα που έχω λάβει, θέλω ιδιαίτερα να σας καθησυχάσω. Είμαι καλά και οι εξετάσεις που έγιναν σήμερα το πρωί μου επιτρέπουν να πάω στην επιλογή για να υπερασπιστώ τα χρώματα της χώρας μου. 

Παραμένω εξαιρετικά σοκαρισμένος από την επίθεση που έπαθα χθες. Δεν παίζω ποδόσφαιρο για να φοβάμαι στο γήπεδο. Κάνω αυτή τη δουλειά γιατί το ποδόσφαιρο είναι αυτό που αγαπώ περισσότερο στον κόσμο. Αυτό το είδος συμπεριφοράς δεν έχει θέση σε ένα γήπεδο», έγραψε στο Instagram.

Στο 90+1' και ενώ η Μονπελιέ είχε το προβάδισμα με 4-2 επί της Κλερμόν μία κροτίδα έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Ντιαό, με αποτέλεσμα τρία λεπτά μετά οι παίκτες της ομάδας να αποχωρήσουν από τον αγωνιστικό χώρο. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο διαιτητής της αναμέτρησης να διακόψει οριστικά την αναμέτρηση. Πλέον, η τύχη του παιχνιδιού θα κριθεί από τα αρμόδια πειθαρχικά όργανα της Λίγκας.