Πέταξε δύο βαθμούς με την ουραγό η Παρί Σεν Ζερμέν
i

© Print Screen Youtube

Πέταξε δύο βαθμούς με την ουραγό η Παρί Σεν Ζερμέν

Τζιοβάνι Ζάκαρη 19:56 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:09 - 30.09.2023

Σε ένα αρκετά μοιρασμένο ματς με πολλές ευκαιρίες, η Παρί Σεν Ζερμέν δεν μπόρεσε να πάρει νίκη κόντρα στην Κλερμόν, με τις δύο ομάδες να μένουν ισόπαλες (0-0)

Μπορεί η Παρί Σεν Ζερμέν να θριάμβευσε στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ (4-0), ωστόσο κόντρα στην Κλερμόν έμεινε δίχως γκολ και πλέον κινδυνεύει να μείνει τέσσερεις βαθμούς μακριά από την κορυφή της Ligue 1. Το παιχνίδι είχε αρκετές τελικές, αυτό που έλειψε όμως ήταν το σκοράρισμα.

Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε με υπεροχή των φιλοξενούμενων, αφού τόσο η κατοχή όσο και τα xGoals ήταν υπέρ τους. Όμως κλασσική τελική δεν υπήρξε και οι δύο σύλλογοι πήγαν στα αποδυτήρια δίχως τέρμα.

Η πρώτη μεγάλη χαμένη στιγμή ήρθε στο 54' εκεί όπου ο Κιλιάν Εμπαμπέ είδε το δοκάρι να τον σταματά. Ο Γάλλος επιθετικός υποδέχθηκε μία μπαλιά εντός περιοχής και με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στην κάθετη δοκό. 

Στο 76' η Παρί ζήτησε πέναλτι για μαρκάρισμα στον Κόλο Μουανί, όμως ο ρέφερι της αναμέτρησης έδειξε «παίζετε». Το ίδιος συνέβη και στο 86ο λεπτό, με τον Εμπαπέ να ζητά επίσης την εσχάτη των ποινών αλλά τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ 7ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ:

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ LIGUE 1:

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: