Αλ Κελαϊφί: «Χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να έχουμε τον Εμπαπέ, μηχανή των γκολ ο Λεβαντόφσκι»

Κιλιάν Εμπαπέ

i

© Intime

Αλ Κελαϊφί: «Χαρούμενος που θα συνεχίσουμε να έχουμε τον Εμπαπέ, μηχανή των γκολ ο Λεβαντόφσκι»

Κώστας Τόπας 14:50 - 29.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:53 - 29.09.2023

Το εγκώμιο του Κιλιάν Εμπαπέ έπλεξε ο πρόεδρος της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο οποίος δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το γεγονός ότι ο 24χρονος επιθετικός παραμένει στους πρωταθλητές Γαλλίας. Τι είπε για Λεβαντόφσκι.

Η μεγάλη «σαπουνόπερα» του καλοκαιριού τελείωσε. Αυτό είναι το μήνυμα που μετέφερε ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί σε συνέντευξή του στο πολωνικό Μέσο, «meczyki». Προσκεκλημένος να μιλήσει για την κατάσταση του Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος μετράει ήδη οκτώ γκολ σε έξι παιχνίδια, ο πρόεδρος του συλλόγου μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την προσωπικότητα του 24χρονου Γάλλου επιθετικού.

«Ο Κιλιάν Εμπαπέ είναι παίκτης της Παρί. Του αρέσει αυτό το κλαμπ. Είναι ένας φανταστικός παίκτης. Είναι ο καλύτερος στον κόσμο. Χαιρόμαστε που τον έχουμε και θα συνεχίσουμε να τον έχουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Παριζιάνων.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ, αφού έμεινε εκτός δράσης για όλη σχεδόν την προετοιμασία και τα δύο πρώτα παιχνίδια πρωταθλήματος, τελικά παρέμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου. Ο παγκόσμιος πρωταθλητής του 2018, ο οποίος επανέλαβε την επιθυμία του να μείνει στο Παρίσι αυτή τη σεζόν, εξακολουθεί να έχει συμβόλαιο μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Ωστόσο, δεν αποκλείεται το επόμενο καλοκαίρι να ανοίξουν ξανά οι συζητήσεις σχετικά με το μέλλον του στον γαλλικό σύλλογο, μιας και ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί διακαή πόθο του Φλορεντίνο Πέρεθ στην Ρεάλ Μαδρίτης. Οσον αφορά τον Νασέρ Αλ Κελαϊφί, ο ισχυρός άνδρας της Παρί κλήθηκε να μιλήσει για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι.

«Έχω μια πολιτική να μην μιλάω για παίκτες που δεν είναι στην Παρί και μεταγραφές που θα γίνουν ή θα έπρεπε να γίνουν. Αλλά δεν είναι μυστικό ότι ο Ρόμπερτ είναι ένας εκπληκτικός επιθετικός. Κάθε σύλλογος στον κόσμο τον κοίταξε και σε κάποια φάση σκέφτηκε να τον υπογράψει. Αλλά ο Ρόμπερτ είναι σήμερα στη Μπαρτσελόνα και το σέβομαι αυτό. Θα πρέπει να είστε περήφανοι για αυτόν. Δεν υπήρχαν πολλοί τέτοιοι ελεύθεροι σκοπευτές που σκόραραν σχεδόν σε κάθε ματς. Είναι μηχανή του γκολ. Και σπουδαίος τύπος. Γνωριστήκαμε και δεν μπορώ παρά να μιλήσω για αυτόν», κατέληξε ο Αλ Κελαϊφί.