Μπλεξίματα για τέσσερις παίκτες της Παρί - Αντιμέτωποι με πειθαρχικό έλεγχο

Παρί Σεν Ζερμέν

i

©printscreen

Μπλεξίματα για τέσσερις παίκτες της Παρί - Αντιμέτωποι με πειθαρχικό έλεγχο

Ιάσονας Τσίλης 16:51 - 28.09.2023 / Ανανεώθηκε: 16:51 - 28.09.2023

Τέσσερις ποδοσφαιριστές της Παρί Σεν Ζερμέν βρίσκονται αντιμέτωποι με τιμωρία, εξαιτίας απρεπών σχολίων προς τους οπαδούς τους Μαρσέιγ.

Παράσταση για έναν ρόλο ήταν το ντέρμπι της Ligue 1. Η Παρί Σεν Ζερμέν συνέτριψε 4-0 τη Μαρσέιγ, την προσπέρασε και πλησίασε την κορυφή.

Η Παρί Σεν Ζερμέν υποδέχθηκε τη Μαρσέιγ για την έκτη αγωνιστική της Ligue 1. Οι πρωταθλητές πριν τη σέντρα ήταν έναν βαθμό πίσω από την αντίπαλό τους. Η Παρί λοιπόν, μπήκε αποφασισμένη στο ματς και το καθάρισε με 4-0. Πρωταγωνιστές ήταν ο Χακίμι, ο οποίος άνοιξε το σκορ και είχε συμμετοχή στο 2-0 του Κόλο Μουανί. Ο τελευταίος σημείωσε το πρώτο του γκολ με τη νέα του ομάδα και είχε την ασίστ στο τέταρτο γκολ.

Κορυφαίος και ο Ράμος, ο οποίος μπήκε στη θέση του Εμπαπέ και πέτυχε δύο γκολ! Ο Εμπαπέ, τραυματίστηκε στον αστράγαλο από μαρκάρισμα του Μπαλέρντι και αντικαταστάθηκε στο 32’. Μ’ αυτή την ήττα και ειδικά με τον τρόπο που ήρθε, ασφαλώς μεγαλώνει και η κρίση στη Μαρσέιγ, η οποία είναι αντίπαλος της ΑΕΚ στο Europa League (τρίτη και τέταρτη αγωνιστική του ομίλου).

Παρόλα αυτά, η νίκη της Παρί έφερε και μπελάδες, καθώς τέσσερις ποδοσφαιριστές της βρίσκονται αντιμέτωποι με πειθαρχικό έλεγχο και πιθανή τιμωρία, για απρεπή σχόλια απέναντι στους οπαδούς της Μαρσέιγ.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για τους Ράνταλ Κόλο Μουανί, Ασράφ Χακίμι, Ουσμάν Ντεμπελέ και Λεβίν Κιρζαβά. Οι κατηγορίες εις βάρος τους, αφορούν ομοφοβικά σχόλια συνθήματα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με τη Μαρσέιγ.

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Εμπαπέ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League!
CHAMPIONS LEAGUE

15:07 - 27.09.2023

Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, ο Εμπαπέ έκανε το ντεμπούτο του στο Champions League!

Οι αριθμοί και τα στατιστικά του Κιλιάν Εμπαπέ σε εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις είναι εντυπωσιακά και αναμένεται να γίνουν ακόμα περισσότερο στο μέλλον. Σαν σήμερα πριν από επτά χρόνια, πέτυχε το πρώτο από τα πολλά γκολ του στο Champions League.

Η τιμωρία τους, ενδέχεται να φτάσει και τις τέσσερις αγωνιστικές, ενώ οι παίκτες της Παρί θα πρέπει να εμφανιστούν στην πειθαρχική επιτροπή στις 5 Οκτωβρίου.