«Κόλλησε» στο Μονπελιέ η Ρεν

Τρουφέρ

i

©glomex

«Κόλλησε» στο Μονπελιέ η Ρεν

Κώστας Τσιακλής 20:03 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 20:20 - 24.09.2023

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στο Europa League, Ρεν, δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση της Μονπελιέ, με τις δύο ομάδες να έρχονται ισόπαλες με σκορ 0-0.

Η αντίπαλος του Παναθηναϊκού στους ομίλους του Europa League, Ρεν, εξήλθε ισόπαλη με σκορ 0-0 με τη Μονπελιέ εκτός έδρας και συνέχισε τις χαμηλές πτήσεις στη Ligue 1.

Η πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι ήταν για τους φιλοξενούμενους στο 9'. Ο Ιμπραήμ Σαλάχ πήρε τη μπάλα μέσα στην περιοχή και έκανε ένα σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Μονπελιέ, Μπεντζαμίν Λεκομπτέ. Οι δύο τους ήταν πρωταγωνιστές και στη φάση του 18' με τον Γάλλο γκολκίπερ να βγαίνει και πάλι νικητής στη μεταξύ τους μονομαχία.

Στο 34' ήταν η σειρά της Μονπελιέ να απειλήσει. Ο Κχαζρί επιχείρησε ένα σουτ όμως ο Στιβ Μανταντά ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε τη μπάλα. Έξι λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι ήταν ξανά επικίνδυνοι όμως η κεφαλιά του άουτ έφυγε πάνω από την εστία. Η Μονπελιέ είχε και τρίτη ευκαιρία πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου όμως το πλασέ του Σαβανιέ ήταν και αυτό άστοχο.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μονπελιέ απείλησε πρώτη στο 61', με τον Κχαζρί να βρίσκει το δοκάρι με σουτ μέσα από την περιοχή. Η Ρεν έφτιαξε ευκαιρία μετά από ώρα και συγκεκριμένα στο 66' ο Γκουιρί ανάγκασε τον Λεκομπτέ σε ακόμα μια απόκρουση. Έξι λεπτά αργότερα ο Μανταντά σταμάτησε την κεφαλιά του Σαβανιέ, διατηρώντας το 0-0, που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Ρεν έφτασε τους οκτώ βαθμούς και βρίσκεται στην 8η θέση της βαθμολογίας. Αξίζει να σημειωθεί πως η γαλλική ομάδα παραμένει αήττητη ενώ μετράει πέντε συνεχόμενες ισοπαλίες. Από την άλλη η Μονπελιέ έμεινε για τέταρτο συνεχόμενο ματς χωρίς νίκη και με έξι βαθμούς βρίσκεται στην 13η θέση.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ