Mirror: «Στο στόχαστρο των Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ για τον Γενάρη ο Ντεμπελέ»

Ουσμάν Ντεμπελέ

i

©Barcelona

Mirror: «Στο στόχαστρο των Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ για τον Γενάρη ο Ντεμπελέ»

Μαρία Δαλιάνη • 15:27 - 24.09.2023 / Ανανεώθηκε: 17:56 - 05.12.2023

Δημοσίευμα της «Mirror» αναφέρει ότι τρεις αγγλικές ομάδες ενδιαφέρονται για την απόκτηση του Ουσμάν Ντεμπελέ.

Μπορεί ο Ουσμάν Ντεμπελέ να μετακόμισε στην Παρί Σεν Ζερμέν την μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε ωστόσο, τα διεθνή μέσα παρουσιάζουν αβέβαιο το μέλλον του στο Παρίσι. 

Μάλιστα, Γάλλοι είχαν βγάλει από τα ταμεία τους ένα ποσό της τάξεως των 50.000.000 ευρώ προκειμένου να τον κάνουν δικό τους από την Μπαρτσελόνα

Ο Γάλλος εξτρέμ έχει μία μέτρια παρουσία μέχρι στιγμής στην Παρί Ζεν Ζερμέν χωρίς να έχει καταφέρει να βρεί δίχτυα στις πρωτες πέντε συμμετοχές του. Το γεγονός αυτό έχει δημιουργήσει τις πρώτες φήμες που θέλουν τον Ντεμπελέ να αποχωρεί με την μορφή δανεισμού τον Γενάρη με τα διεθνή μέσα να φουντώνουν τις φήμες.

Η «Mirror» αναφέρει ότι οι Άρσεναλ, Τότεναμ και Γουέστ Χαμ παρακολουθούν στενά τον 26χρονο άσο και δεν αποκλείεται να κινηθούν τον Γενάρη για την απόκτηση του με την μορφή δανεισμού.

Πάντως, σε δηλώσεις του ο Λουίς Ενρίκε λίγες μέρες πριν είχε εξυμνήσει τον Γάλλο εξτρέμ  κάτι το οποίο θα μπορούσαμε να πούμε ότι διαψεύδει κατά κάποιο τρόπο τις φήμες που κυκλοφορούν από την στιγμή που ο παίκτης έχει την στήριξη του προπονητή του. Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει:

 «Αν ήμουν οπαδός οποιασδήποτε ομάδας, ευχαρίστως θα πλήρωνα το εισιτήριο για να δω τον Ουσμάν Ντεμπελέ. Είναι τελείως διαφορετικός παίκτης. Μπορεί να αποτύχει τρεις φορές και να συνεχίσει να προσπαθεί. 

Ο Αλ Κελαϊφί απαντά στον Μέσι: «Μέσι, με όλο τον σεβασμό, αλλά...»
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

13:57 - 24.09.2023

Ο Αλ Κελαϊφί απαντά στον Μέσι: «Μέσι, με όλο τον σεβασμό, αλλά...»

Ο Λιονέλ Μέσι σε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης που έδωσε στο κανάλι OLGA και στο κωμικό Μιγκέλ Γρανάδος, δεν παρέλειψε να εκφράσει τα παράπονα του στην πρώην ομάδα του Παρί Σεν Ζερμέν, για το γεγονός ότι δεν τον τίμησαν όπως έπρεπε μετά την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου με τον Αλ Κελαϊφί να του απαντά.

Είναι ένας παίκτης που κάνει μαγικά. Ίσως τώρα ανυπομονεί να πετύχει το πρώτο του γκολ, όταν σταματήσει να το θέλει, θα σκοράρει πολλά. Είναι μια διαδικασία που περνούν όλοι οι επιθετικοί. Είναι θαύμα για κάθε προπονητή να έχει έναν παίκτη αυτού του επιπέδου».