Ο Γιαννούλης αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» με Σιώπη και Γούτα στη Championship (vid)

Δημήτρης Γιαννούλης

i

©Intime

Ο Γιαννούλης αναδείχθηκε νικητής στη «μάχη» με Σιώπη και Γούτα στη Championship (vid)

Κώστας Τσιακλής 22:36 - 11.11.2023 / Ανανεώθηκε: 23:24 - 11.11.2023

Κάρντιφ και Νόριτς συγκρούστηκαν σε παιχνίδι της Championship, με τον Δημήτρη Γιαννούλη να πανηγυρίζει τη νίκη σε βάρος των Σιώπη και Γούτα.

Η «ελληνική» μάχη στην Championship βρήκε νικητή τον Δημήτρη Γιαννούλη. 

Οι αναμετρήσεις της Εθνικής Ελλάδας με τη Γαλλία (προκριματικά Euro 2024) και τη Λιθουανία (φιλικό) πλησιάζουν ωστόσο λίγες μέρες πριν, τρεις Έλληνες παίκτες συγκρούστηκαν στην αναμέτρηση της Κάρντιφ με τη Νόριτς για την 16η αγωνιστική της Championship. Ο λόγος για τους Μανώλη Σιώπη, Δημήτρη Γούτα και Δημήτρη Γιαννούλη

Νικητής αναδείχθηκε ο τελευταίος αφού η Νόριτς επικράτησε με 2-3 και απέδρασε από την Ουαλία. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Έλληνας διεθνής είχε μείνει στον πάγκο και πέρασε ως αλλαγή στο παιχνίδι με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου. Από την άλλη Γούτας και Σιώπης ήταν βασικοί και αναντικατάστατοι στην ενδεκάδα της Κάρντιφ.

Η Νόριτς προηγήθηκε στο 22' με κοντινή προβολή του Κρίστιαν Φάσναχτ. Η Κάρντιφ αντέδρασε και έφτασε στην ανατροπή πριν καν ολοκληρωθεί το πρώτο ημίχρονο. Το πρώτο γκολ πέτυχε στο 39΄ο πρώην άσος του Ολυμπιακού, Τζος Μπόουλερ ενώ το 2-1 έκανε στο 43' ο Καλούμ Ρόμπινσον. Το σκορ αυτό παρέμεινε μέχρι το 82' και η Νόριτς έκανε μια τρομερή ανατροπή σε δύο λεπτά. Το δεύτερο γκολ των «καναρινιών» ήρθε με αυτογκόλ του Ράιαν Γουίντλ ενώ το νικητήριο τέρμα πέτυχε ο Άνταμ Ίντα, σε μια φάση που είχε συμμετοχή ο Γιαννούλης. 

Με τη νίκη της η Νόριτς ανέβηκε στους 20 βαθμούς και βρίσκεται στην 16η θέση της βαθμολογίας. Από την άλλη η Κάρντιφ είναι στην 9η θέση με 24 βαθμούς, κάτι που αποδεικνύει το πόσο κοντινές είναι οι αποστάσεις στη Championship.