Μπούσης για Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν πως πληγώνουν αυτές οι πράξεις "σκουπίδια"»

Μιχάλης Μπούσης

i

© Intime

Μπούσης για Ολυμπιακός - ΑΕΚ: «Οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν πως πληγώνουν αυτές οι πράξεις "σκουπίδια"»

Sportal newsroom 00:33 - 24.04.2023 / Ανανεώθηκε: 00:42 - 24.04.2023

«Καταπέλτης» ήταν ο μεγαλομέτοχος του ΟΦΗ για τα όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός - ΑΕΚ, τονίζοντας πως αυτά που έκαναν οι οπαδοί είναι «πράξεις "σκουπίδια"».

Αιχμηρή ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομέτοχου του ΟΦΗ, για τα όσα συνέβησαν στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ, με φόντο την 5η αγωνιστική των playoffs.

Ο Μιχάλης Μπούσης σχολίασε μέσω social media τα επεισόδια που έλαβαν χώρα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης», τονίζοντας πως αυτές οι πράξεις είναι «σκουπίδια». Πιο αναλυτικά, ο ίδιος τόνισε πως: «Αυτό αποτελεί το απόλυτο "σκουπίδιασμα" το οποίο συνεχίζει να συμβαίνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Τι ντροπή, τι καταστροφή! Οι οπαδοί δεν καταλαβαίνουν πόσο πληγώνουν την ομάδα τους με τέτοιες πράξεις "σκουπίδια"».

Θυμίζουμε πως η αναμέτρηση ολοκληρώθηκε... κακήν - κακώς από τον διαιτητή Ντάβιντε Μάσα, ο οποίος - λίγο πριν την εισβολή των φιλάθλων - σφύριξε την λήξη, με τον δείκτη του σκορ να γράφει «3-1». Οι Πειραιώτες είχαν έντονα παράπονα από τον ρέφερι και αφορμή στάθηκαν τέσσερις φάσεις, με αποκορύφωμα τις δύο που έφεραν τα γκολ της Ένωσης.

© Instagram
© Instagram