Μπουχαλάκης: «O Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου» - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ολυμπιακό

Ανδρέας Μπουχαλάκης

i

©intime

Μπουχαλάκης: «O Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου» - Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα στον Ολυμπιακό

Κωνσταντίνος Ζήκος 13:41 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:45 - 11.09.2023

Ο Μπουχαλάκης αποχώρησε από τον Ολυμπιακό το φετινό καλοκαίρι και συνεχίζει την καριέρα του στη Γερμανία και τη Χέρτα. Ο 30χρονος μέσος αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο instagram.

Παίκτης της Χέρτα Βερολίνου είναι από τις 31 Αυγούστου ο Ανδρέας Μπουχαλάκης, ο οποίος αποχώρησε από τον Ολυμπιακό, στον οποίο και πήγε για πρώτη φορά το 2013 από τον Εργοτέλη. Ο Έλληνας διεθνής, αποχαιρέτησε τους «ερυθρόλευκους» μέσω μιας ανάρτησης στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram, ευχαριστώντας την «οικογένεια» του Ολυμπιακού.

Το αποχαιρετιστήριο μήνυμα του Ανδρέα Μπουχαλάκη στον Ολυμπιακό

«Είναι μία δύσκολη στιγμή, η στιγμή του αποχαιρετισμού μετά απο τόσα χρόνια στην δεύτερη οικογένειά μου, την οικογένεια του Ολυμπιακού. Ζήσαμε όλοι μαζί μαγικές στιγμές. Πρωταθλήματα, κύπελλα και ευρωπαϊκούς θριάμβους. Πάντα προσπαθούσα, με ό,τι είχα μέσα μου για το καλό του Ολυμπιακού και ήθελα να κατακτάμε κορυφές που αρμόζουν και αξίζουν σε αυτόν τον τεράστιο σύλλογο και τον μοναδικό του κόσμο. Ευχαριστώ για όλα τον Πρόεδρο, την διοίκηση, τους συμπαίκτες μου, όλο το προπονητικό και τεχνικό επιτελείο και φυσικά τους φιλάθλους μας. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ομάδα με επιτυχίες. Για εμένα ο Ολυμπιακός, ο Πειραιάς, το Καραϊσκάκη θα είναι για πάντα μέσα στην καρδιά μου !!!».

Με τη φανέλα του Ολυμπιακού κατέγραψε 226 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, πετυχαίνοντας 14 γκολ και μοιράζοντας 16 ασίστ. Στην Εθνική ομάδα έχει καταγράψει 38 συμμετοχές με ένα γκολ.