Πως ο Ροντινέι «κέρδισε» τον Μαρτίνεθ

Πως ο Ροντινέι «κέρδισε» τον Μαρτίνεθ

Διονύσης Βερβελές 08:28 - 11.09.2023 / Ανανεώθηκε: 08:29 - 11.09.2023

Η εικόνα του Βραζιλιάνου και εκτός αγωνιστικού χώρου που μετράει…

Ο Ροντινέι ήρθε τον Δεκέμβρη του 2022 στη χώρα μας και τότε ο Μίτσελ, τον πήρε στην προετοιμασία που έγινε στην Εστεπόνα της Ισπανίας. Ήθελε να τον έχει έτοιμο και έτσι τον έβαλε με το «καλημέρα» του 2023 και όταν είχε δικαίωμα συμμετοχής. 

O λάτιν Ροντινέι και η βοήθεια του...

Ο Ροντινέι έπαιζε συνεχόμενα και σίγουρα το διάστημα του καλοκαιριού τον βοήθησε σε μεγάλο βαθμό. Πήρε τις ανάσες του και έπιασε δουλειά στην προετοιμασία, για να πάρει φανέλα βασικού από τον Μαρτίνεθ. Το αγωνιστικό, είναι το… εύκολο κομμάτι. Βλέπεις, ζητάς, περιμένεις. Αυτό που πιστώνει, όμως, ο  Μαρτίνεθ στον Ροντινέι, είναι η εικόνα του κι εκτός γηπέδου. Στα αποδυτήρια. 

Πιστεύει ότι ο Βραζιλιάνος μπακ, παίζει καταλυτικό ρόλο στη μετάβαση της… παλιάς ομάδας, με τη νέα. Σίγουρα τον βοηθά και η γλώσσα του, με τόσους «λάτιν» στην ομάδα πλέον. Είναι ένας ωραίος τύπος, θα κάνει και τις πλάκες του, ο Μαρτίνεθ βλέπει έναν παίκτη και με… άλλο ρόλο και όλα αυτά χρειάζονται, ειδικά όταν υπάρχει μια μεγάλη πίεση.

Πίεση άλλωστε υπήρξε μεγάλη, για να μπει η ομάδα στους ομίλους του Europa League. Ήταν το βασικό πρώτο στοίχημα, που έπρεπε να ολοκληρωθεί για τους «ερυθρόλευκους». Μία πρόκριση επί της Γκενκ κι άλλη μία επί της Τσουκαρίτσκι, έφεραν την υλοποίηση του στόχου και πλέον η ομάδα κοιτάζει πιο ήρεμη τους επόμενους στόχους της.