Έχουν πάθει πλάκα με Ποντένσε

Ντάνιελ Ποντένσε

i

© Intime

Έχουν πάθει πλάκα με Ποντένσε

Διονύσης Βερβελές 19:41 - 10.09.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 10.09.2023

Ο Πορτογάλος «κέρδισε» με το «καλημέρα» τους ανθρώπους του Ολυμπιακού!

Η μεταγραφή του έφερε ενθουσιασμό στις τάξεις των οπαδών του Ολυμπιακού. Ο Ντανιέλ Ποντένσε, ήρθε την τελευταία στιγμή στους «ερυθρόλευκους», δηλώθηκε στην ευρωπαϊκή λίστα και περιμένει πως και πως το ντεμπούτο του με τη φανέλα του Ολυμπιακού. Αυτό είναι θέμα του Μαρτίνεθ το πότε θα γίνει, αν θα είναι στη Νέα Φιλαδέλφεια με την ΑΕΚ ή στο Καραϊσκάκη με την Φράιμπουργκ. Αυτά είναι τα δύο επόμενα ματς των Πειραιωτών βλέπετε…

Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού πάντως, έχουν πάθει… πλάκα με τον Ντανιέλ Ποντένσε. Βρίσκεται λίγες ημέρες στη χώρα μας, αλλά τους έδειξε με πολλούς τρόπους το πόσο ήθελε να επιστρέψει στην Ελλάδα και να φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού. Ήρθε Δευτέρα πρωί, πήγε στο Καραϊσκάκη για τη φωτογράφησή του, αλλά ήθελε να τα προλάβει όλα. Και σε αυτή τη φωτογράφηση για παράδειγμα, είχε μαζί την οικογένειά του! Ζήτησε φανέλα Ποντένσε για την κόρη του (ήρθε στον κόσμο τον Απρίλη) και πλέον, μετρά αντίστροφα, για να μπει στο γήπεδο και να βοηθήσει.

Τα στελέχη του Ολυμπιακού βέβαια, την αγάπη του Ντανιέλ την έχουν εισπράξει όλον αυτόν τον καιρό. Και στις πρώτες του δηλώσεις άλλωστε, έλεγε πόσο πολύ τον βοηθούσε η σχέση που είχε με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, το ενδιαφέρον που του έδειχναν ακόμη και όταν φορούσε τη φανέλα των Γουλβς. Και με τον κόσμο άλλωστε είχε εξαιρετική σχέση, ένιωθε μεγάλη αγάπη, την εισέπραττε μέσω μηνυμάτων στα social media.

Στον Ολυμπιακό πάντως, λένε τα καλύτερα για τον Ποντένσε και το πως έχει αντιμετωπίσει την επιστροφή του στην ομάδα. Απλά έπεσε πάνω στη διακοπή του πρωταθλήματος και το ραντεβού του με τον κόσμο του Ολυμπιακού θα αργήσει λίγες ημέρες ακόμη. Αυτό που τον ενδιαφέρει τώρα, είναι να είναι έτοιμος 100% για να βοηθήσει την ομάδα και να δικαιώσει αυτούς που πίστεψαν και έκαναν τα πάντα για να τον φέρουν πίσω.