Μπράτσος: «Μία κλαίμε και μία γελάμε - Θα το πάμε μέχρι τέλους...»

Κώστας Μπράτσος

i

©intime

Μπράτσος: «Μία κλαίμε και μία γελάμε - Θα το πάμε μέχρι τέλους...»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 23:00 - 20.04.2024 / Ανανεώθηκε: 23:03 - 20.04.2024

Ο Κώστας Μπράτσος μίλησε για τη μεγάλη νίκη της Κηφισιάς στο Περιστέρι κόντρα στον Ατρόμητο.

Η Κηφισιά επέστρεψε στις νίκες με τον πιο εκκωφαντικό τρόπο και δήλωσε «παρών» στη μάχη-θρίλερ με φόντο την παραμονή! Στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής των playouts της Stoiximan Super League, η ομάδα των βορείων προαστίων πήρε τη νίκη εκτός έδρας κόντρα στον Ατρόμητο (1-2) με ανατροπή, εκμεταλλευόμενη την εξαιρετική της εικόνα στο δεύτερο μέρος.

Μετά τη λήξη της αναμέτρησης, ο προπονητής της Κηφισιάς, Κώστας Μπράτσος, κλήθηκε να μιλήσει για αυτό το σπουδαίο αποτέλεσμα, αλλά και για το μέλλον της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Μία κλαίμε, μία γελάμε, σήμερα είμαστε χαρούμενοι, είμαστε ζωντανοί, συγχαρητήρια στα παιδιά που περνάνε δύσκολες στιγμές. Εμείς να ξέρετε στην ομάδα, η διοίκηση, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές, πιστεύουμε σε αυτό που γίνεται και θα το πάμε μέχρι τέλους. Είναι άλλα δύο παιχνίδια, εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, ταπεινοί και να ξέρουμε ότι πρέπει να μοχθήσουμε στο γήπεδο για να πάρουμε αυτό που θα δικαιούμαστε από κάποια παιχνίδια.

Μπήκαμε πάλι στη διαδικασία να δεχθούμε ένα γκολ αν και ο αντίπαλος δεν έκανε κάτι για να προηγηθεί, εμείς του δώσαμε μια μπάλα και προηγήθηκε, αλλάξαμε σχηματισμό, ρισκάραμε, βάλαμε παίκτες μέσα στην περιοχή, κάναμε πράγματα, οι ποδοσφαιριστές ανταποκρίθηκαν γιατί ότι κίνηση και να κάνεις, ότι σοκ και να προσπαθήσεις να προκαλέσεις από τον πάγκο, αν τα παιδιά δεν το πιστέψουν, δεν ανταποκριθούν, δεν πάνε με το πλάνο, δεν θα γίνει… Αυτό λοιπόν έγινε σήμερα και δεν μπορώ παρά να πω συγχαρητήρια αλλά τονίζω πάλι ότι πρέπει να είμαστε συνεπείς με τα επόμενα παιχνίδια».

Για το γεγονός ότι όταν η Κηφισιά γύρισε το σύστημα σε 3-5-2 άλλαξε η εικόνα της και έπαιξε επιθετικό ποδόσφαιρο, είπε: «Κάθε σχηματισμός έχει να κάνει με τις τοποθετήσεις των ποδοσφαιριστών μέσα στο γήπεδο και τι ζητάς από αυτούς. Εμείς σχηματίσαμε ένα σύστημα με τρεις κεντρικούς αμυντικούς, αλλά στη μέση ήταν ο Σνάιντερλαν που είχε εντολή να προωθείτε και να μας κάνει πράγματα στο κέντρο, αυτόν τον έξτρα παίκτη τον χρησιμοποιήσαμε για να βάλουμε στην περιοχή τη μπάλα και από εκεί προήλθαν και τα γκολ».