Ο προπονητής της Μπρέντφορντ αποκάλυψε την τιμή πώλησης του Ράγια που ενδιαφέρει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ
i

Ράγια / screenshot via Twitter

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ αποκάλυψε την τιμή πώλησης του Ράγια που ενδιαφέρει Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τότεναμ

Κώστας Τσιακλής 20:29 - 12.05.2023

Ο τεχνικός της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποκάλυψε σε δηλώσεις του την τιμή πώλησης του Νταβίντ Ράγια, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και της Τότεναμ.

Ο προπονητής της Μπρέντφορντ, Τόμας Φρανκ, αποκάλυψε την τιμή πώλησης του Νταβίντ Ράγια, ο οποίος βρίσκεται στα ραντάρ τόσο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όσο και της Τότεναμ.

Οι δύο συγκεκριμένες ομάδες ψάχνουν ανανέωση κάτω από τα δοκάρια και μια από τις επιλογές που εξετάζουν είναι ο τερματοφύλακας της Μπρέντφορντ, Νταβίντ Ράγια. Από την μια η Τότεναμ προβληματίζεται για τις επιδόσεις του Ούγκο Λορίς το τελευταίο διάστημα ενώ μάλιστα ο Γάλλος φέρεται να έχει δεχθεί μια μεγάλη πρόταση από ομάδα της Σαουδικής Αραβίας.

Την ίδια ώρα η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ανανεώσει τη συνεργασία της με τον Νταβίντ Ντε Χέα ωστόσο θέλει να έχει και μια δεύτερη αξιόλογη επιλογή. Αξίζει να σημειωθεί πως οι δύο γκολκίπερ είναι οι ποδοσφαιριστές της Premier League με τα περισσότερα λάθη που οδήγησαν σε γκολ.

Νωρίτερα σήμερα έγινε γνωστό και το ενδιαφέρον των δύο ομάδων αλλά και της Τσέλσι για την απόκτηση του τερματοφύλακα της Άστον Βίλα και της Εθνικής Αργεντινής, Εμιλιάνο Μαρτίνες.

Ο τεχνικός των «μελισσσών», Τόμας Φρανκ, κλήθηκε να σχολιάσει την περίπτωση του Ράγια, του οποίου το συμβόλαιο ολοκληρώνεται τον Ιούνιο του 2024 και αποκάλυψε την τιμή με την οποία μπορεί να παραχωρηθεί αυτό το καλοκαίρι.

Συγκεκριμένα ο Τόμας Φρανκ ανέφερε: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Ντέιβιντ (Ράγια) είναι μια περίπτωση που του μένει ένας χρόνος συμβολαίου και θα δούμε τι θα γίνει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι με τον Ντέιβιντ εδώ. Όλοι ξέρουν ότι είναι τερματοφύλακας αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών αν κάποιος ενδιαφέρεται και είμαστε προετοιμασμένοι όπως σε κάθε θέση. Υπάρχει πιθανότητα να φύγει αυτό το καλοκαίρι ίσως, για τη σωστή τιμή, και αν συμβεί αυτό, τότε φυσικά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι».

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ράγια αρνήθηκε τις προτάσεις ανανέωσης του συμβολαίου του με τη Μπρέντφορντ και φαίνεται να θέλει να αγωνιστεί σε κάποιον μεγαλύτερο σύλλογο. Ο Ισπανός γκολκίπερ βρίσκεται στη Λονδρέζικη ομάδα από τον Ιούλιο του 2019, όταν και αποκτήθηκε με περίπου 3.5 εκατομμύρια ευρώ από τη Μπλάκμπερν. Τη φετινή σεζόν ο 27χρονος άσος έχει καταγράψει 36 συμμετοχές και 10 ανέπαφες εστίες ενώ συνολικά με τη Μπρέντφορντ μετράει 158 εμφανίσεις και 52 clean sheets.