Μπρίτο: «Όταν ο Δώνης ήταν στον ΠΑΟΚ με ήθελε αλλά υπήρχαν θέματα διοικητικά»

Εντουάρντο Μπρίτο

i

© Intime

Μπρίτο: «Όταν ο Δώνης ήταν στον ΠΑΟΚ με ήθελε αλλά υπήρχαν θέματα διοικητικά»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 12:08 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:09 - 21.10.2023

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του Ατρόμητου, Εντουάρντο Μπρίτο, μίλησε για το ενδιαφέρον που έδειξε ο Δικέφαλος για την περίπτωσή του στο παρελθόν.

Ενόψει και της αναμέτρησης στην Τούμπα για την 8η αγωνιστική της Stoiximan Super League ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, ο Εντουάρντο Μπρίτο μίλησε στο Metropolis 95,5 κι αναφέρθηκε στο καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του, το οποίο διεξήχθη στην έδρα του Δικεφάλου. 

Επίσης, ο πρώην ποδοσφαιριστής της ομάδας του Περιστερίου αποκάλυψε πως ο Γιώργος Δώνης τον ήθελε στους «ασπρόμαυρους», όταν ο ίδιος καθόταν στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων δήλωσε: 

«Μετά από δύο χρονιές ως τιμ μάνατζερ στον Ατρόμητο, γύρισα στη Θεσσαλονίκη και αποφάσισα να ξαναπαίξω όχι μόνο γιατί αγαπάω το ποδόσφαιρο αλλά και για το σώμα. Είναι γνωστοί μου στην ομάδα, με ήθελαν να βοηθήσω την ομάδα», τόνισε αρχικά.

Για το ΠΑΟΚ-Ατρόμητος: «Εχει 2-3 χρόνια που δεν πάει καλά η ομάδα, υπάρχουν πολλοί παράγοντες που συμβαίνει αυτό στην ομάδα. Ήμουν πολλά χρόνια στον Ατρόμητο. Ο Τάισον είναι πολύ καλός παίκτης, είναι δύσκολο να τον αντιμετωπίσεις. Είναι σε φόρμα, με τακτική που μπορεί να κάνει ο Ατρόμητος μπορεί να τον δυσκολέψει. Στον ΠΑΟΚ είναι 2-3 παίκτες που κάνουν τη ζημιά και πρέπει να τους προσέξει ο Ατρόμητος».

Για το αν βρέθηκε ποτέ κοντά σε μεγάλη ομάδα: «Όταν ήταν ο Δώνης στον ΠΑΟΚ με ήθελε, είχαμε συζητήσει αλλά ήταν σε εποχή που ο ΠΑΟΚ είχε θέμα διοικητικά. Είχαμε μιλήσει με τον Βρύζα, αλλά δεν υπήρχε χρόνος για να κλείσουμε τη μεταγραφή γιατί είχα συζητήσεις με κυπριακές ομάδες. Και με την ΑΕΚ είχα κάνει συζητήσεις όταν έπαιζε στη Β Εθνική».

Για το καλύτερο παιχνίδι της καριέρας του: «Ένα ματς Κυπέλλου στην Τούμπα με τον Ατρόμητο ήταν από τα καλύτερα μου, ήταν να φάμε πέντε γκολ και τελικά κερδίσαμε στην παράταση με 1-2».