Ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ για Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Μην μουτζουρώσουμε κι αυτό το πρωτάθλημα» (vid)

Ξεκάθαρος ο ΠΑΟΚ για Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Μην μουτζουρώσουμε κι αυτό το πρωτάθλημα» (vid)

Μάνος Τσαλγατίδης 21:39 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:45 - 10.04.2024

Το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ Κυριάκος Κυριάκος αναφέρθηκε στη συνάντηση που είχαν ΑΕΚ και Άρης και το αίτημα να οριστεί Έλληνας διαιτητής στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ο ΠΑΟΚ πήρε ξεκάθαρη θέση για τη συνάντηση που είχαν παράγοντες του Άρη και της ΑΕΚ και το αίτημα για Έλληνα διαιτητή στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου για το ματς με τη Μπριζ, το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Κυριάκος Κυριάκος, τόνισε ότι δεν χρειάζεται να μουτζουρωθεί και αυτό το πρωτάθλημα και περιμένει από τον αρχιδιαιτητή Φρόιντφελντ να τηρήσει τις δεσμεύσεις.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Δεν είναι δυνατόν να συζητάμε για την αλλαγή των όρων διεξαγωγής 1-2 αγώνων, επειδή δύο ομάδες συμφωνούν σε αυτό. Προφανώς υπάρχει μία δεσμευτική συμφωνία των 5 ομάδων, ότι οι αγώνες μεταξύ τους θα γίνονται με ξένους διαιτητές.

Δεν μιλάμε για ένα ματς, για έναν ημιτελικό Κυπέλλου, που αφορά ποιος από τους δύο θα προκριθεί. Μιλάμε για ένα μίνι πρωτάθλημα που ένα αποτέλεσμα θα έχει αντίκτυπο στον ανταγωνισμό.Δεν μπορούμε εμείς με έναν εκ των άλλων αντιπάλων να συμφωνήσουμε ότι στα τρία κόρνερ θα παίρνει ο άλλος πέναλτι… Χαριτολογώντας το λέω. Θα πρέπει να τηρηθούν αυτά που συμφωνήθηκαν και είναι δεσμευτικά από την αρχή της σεζόν.

Δεν χρειάζεται να μουτζουρώσουμε το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών και περιμένουμε από τον κ. Φρόιντφελντ να τηρήσει τις δεσμεύσεις που είναι όλων των ομάδων. Δεν θίγω κάποιον και δεν θέλω να θίξω κάποιον.

Το περίεργο είναι ότι συζητάμε το αίτημα μίας εκ των δύο ομάδων που δεν είναι διεκδικήτριες του πρωταθλήματος. Με κάθε σεβασμό ο Άρης δεν έχει ουσιαστικό συμφέρον. Είναι διασικασία που επηρεάζει τους 4 πρωτοπόρους και είναι μονόδρομος να τηρηθεί η λογική. Δεν χρειάζεται να μουτζουρώσουμε κι αυτό το πρωτάθλημα».

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»
STOIXIMAN SUPER LEAGUE

15:27 - 10.04.2024

Ολυμπιακός για τον Έλληνα διαιτητή στο ΑΕΚ - Άρης: «Σε ποιον κάνει εντύπωση η ανηθικότητα των ανθρώπων που λειτουργούν με όρους μαφίας;»

Ο Ολυμπιακός πήρε θέση για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια της ΑΕΚ και με τον Άρη κάνοντας λόγο για «ανηθικότητα με όρους μαφίας».

Εμείς βρισκόμαστε εδώ για μια σπουδαία ευρωπαϊκή βραδιά που έχει αντίκτυπο στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φέτος έχουν καταλάβει όλο πόσο αναγκαίες είναι οι επιτυχίες των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη, αυτή τη στιγμή η δική μας και του Ολυμπιακού, γιατί ανεβάζει συνολικά και τις ομάδες που θα συμμετέχουν στην Ευρώπη.

Αυτό έχει αντίκτυπο και σε ένα φανταστικό πρωτάθλημα που βλέπουμε φέτος, ένα πρωτάθλημα που αυτός που θα το κατακτήσει, μπορεί να περηφανεύεται ότι θα κατακτήσει το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα όλων των εποχών στην Ελλάδα».

Δείτε το σχόλιο του Κυριάκου