ΠΑΕ Άρης: «Όσοι μιλούν για ανηθικότητα και μαφίες ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέπτη»

Θόδωρος Καρυπίδης

i

Καρυπίδης/©Intime

ΠΑΕ Άρης: «Όσοι μιλούν για ανηθικότητα και μαφίες ας κοιταχτούν πρώτα στον καθρέπτη»

Αλέξης Σαββόπουλος 17:17 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:22 - 10.04.2024

Απάντηση μέσω διαρροής της κιτρινόμαυρης ΠΑΕ σε όσα υποστήριξε μέσω δικής του διαρροής ο Ολυμπιακός για τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στο παιχνίδι με την ΑΕΚ. Τι αναφέρει.

Με διαρροή απάντησε η ΠΑΕ Αρης στη διαρροή του Ολυμπιακού που έκανε λόγο για ανηθικότητα, όσον αφορά τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια με την ΑΕΚ. Με αυτή η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει: «Δεν ξέρουμε αν πρέπει να γελάσουμε η να κλάψουμε με τις διαρροές από το λιμάνι περί .. ανηθικότητας και μαφίας … μάλλον για γέλια είναι… Μιλάνε ποιοι; Αυτοί που μέχρι πριν λίγα χρόνια είχαν επιβάλει ως νόμο την ανηθικότητα και τις πρακτικές μαφίας στο ελληνικό ποδόσφαιρο!! Καλή η προσπάθεια τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις από μια τυχαία συνάντηση αλλά δεν έχει δράκο στο τέλος το παραμύθι τους. Μιλάνε αυτοί που έφεραν τον Άγγλο αρχιδιαιτητη και μαζί καθόριζαν τις τύχες των αγώνων.

Βερστράτε: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας»
CONFERENCE LEAGUE

12:43 - 10.04.2024

Βερστράτε: «Δεν πρόκειται να αφήσουμε τον ΠΑΟΚ να πάρει το πρωτάθλημα μέσα στην έδρα μας»

Ο Μπίργκερ Βερστράτε μίλησε για τα παιχνίδια του ΠΑΟΚ με την Κλαμπ Μπριζ, ενώ αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο να σηκώσει ο Δικέφαλος του Βορρά στο «Κλ. Βικελίδης» το πρωτάθλημα.

Και τώρα τον προσέλαβαν στην Αγγλία για να ακολουθήσουν την ίδια τακτική .Κι αλλά πολλά για τα οποία υπάρχουν στοιχεία… Αυτοί έχουν το θράσος να μιλάνε σήμερα για ανηθικότητα και μαφία… Αν τους διαφεύγει, η ΠΑΕ Αρης έχει ζητήσει εδώ και καιρό τον ορισμό Ελλήνων διαιτητών στα παιχνίδια μας. Για να μην ξεχνιόμαστε… Αντί λοιπόν να μιλάνε για ανηθικότητα και μαφίες, καλύτερα να κοιταχτούν πρώτα στον καθρέπτη τους, γιατί όλη η Ελλάδα ξέρει… ΥΓ: αλήθεια, οι δράστες της δολοφονικής επίθεσης στον Τζηλο που να βρίσκονται άραγε; Ακόμη να συλληφθούν";