Μπάμπα: «Έχουμε πίστη κι ενέργεια για να νικήσουμε τη Μπριζ»

Μπάμπα: «Έχουμε πίστη κι ενέργεια για να νικήσουμε τη Μπριζ»

Μάνος Τσαλγατίδης 20:47 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 21:04 - 10.04.2024

Ο Μπάμπα Ράχμαν τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ δεν βολεύεται με την ισοπαλία, αλλά θα επιδιώξει τη νίκη για να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα πρόκρισης στη ρεβάνς.

Ο Μπάμπα Ράχμαν είναι ασφαλώς ένας από τους πλέον πολύτιμους παίκτες του ΠΑΟΚ.

Ο ίδιος είναι μάλιστα σ’ εξαιρετική κατάσταση και αναμένεται κι αύριο να κριθούν πολλά από τη δική του απόδοση.

Ο Γκανέζος αριστερός μπακ του ΠΑΟΚ εκπροσώπησε τους συμπαίκτες του στη συνέντευξη Τύπου κι έστειλε μήνυμα νίκης. Αναλυτικά όσα είπε ο Μπάμπα για την αναμέτρηση:

«Νομίζω πως όταν φτάνεις σε αυτό το επίπεδο, είναι καλή κλήρωση. Σε κάθε περίπτωση, όμως, δεν νομίζω ότι υπάρχει εύκολος αντίπαλος σε αυτό το στάδιο».

Για τον αν η ομάδα έχει δυνάμεις: «Ναι, φυσικά έχουμε την ενέργεια, την πίστη και τον χαρακτήρα. Θέλουμε να τα δώσουμε όλα. Δεν ξέρω από που έρχεται η ενέργειά μας, αλλά έχουμε και θέλουμε να παλέψουμε ως το τέλος».

Για το γεγονός πως σκοράρει: «Ίσως βοηθάει η τύχη. Ίσως ο τρόπος παιχνιδιού, είμαστε πιο επιθετικοί και το σύστημα του προπονητή με βοηθάει με βάζει στην περιοχή περισσότερο».

Για το πως θα έβλεπε την ισοπαλία: «Σεβόμαστε τον αντίπαλο, αλλά ήρθαμε να νικήσουμε. Στόχος είναι να νικήσουμε για να έχουμε προβάδισμα στη ρεβάνς. Δεν θέλω την ισοπαλία, ήρθα να νικήσω».

Ο ΠΑΟΚ θυμίζουμε ότι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του στη Θεσσαλονίκη κι εκτός αποστολής έμεινε λόγω ίωσης ο Μουργκ.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η ΠΑΕ:

Τέσσερις βασικοί της Μπριζ κινδυνεύουν να χάσουν τη ρεβάνς στην Τούμπα – Ανάμεσά τους και το βαρύ «πυροβολικό» των Βέλγων
CONFERENCE LEAGUE

20:28 - 10.04.2024

Τέσσερις βασικοί της Μπριζ κινδυνεύουν να χάσουν τη ρεβάνς στην Τούμπα – Ανάμεσά τους και το βαρύ «πυροβολικό» των Βέλγων

Η Μπριζ έχει τέσσερις παίκτες στο όριο καρτών κι αν δεχθούν μία την Πέμπτη, τότε θα λείψουν στη ρεβάνς με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Μεταξύ αυτών και ο 22χρονος Βραζιλιάνος φορ Ιγκόρ Τιάγκο.

«H προπόνηση της Τετάρτης (10.04) ξεκίνησε με προθέρμανση και παιχνίδι κατοχής, ενώ ακολούθησε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις. Ο Νάσμπεργκ δούλεψε ατομικά, ενώ ο Γουίλιαμ Τρόοστ-Εκόνγκ έκανε θεραπεία και πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Μουργκ, ο οποίος ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα ταξιδέψει μαζί με την ομάδα στο Βέλγιο.

Οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ράζβαν Λουτσέσκου είναι οι: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας».