Μπριζ: «Η Τούμπα είναι το καζάνι της μάγισσας, επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Μπριζ: «Η Τούμπα είναι το καζάνι της μάγισσας, επιθετική ομάδα ο ΠΑΟΚ»

Μάνος Τσαλγατίδης 16:57 - 10.04.2024 / Ανανεώθηκε: 17:12 - 10.04.2024

Ο τεχνικός της Μπριζ Νίκι Χαγέν τόνισε ότι η ομάδα του θα πρέπει να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα κόντρα στον ΠΑΟΚ.

Όλοι στη Μπριζ υπολογίζουν και σέβονται τον ΠΑΟΚ.

Όχι μόνο τον Ράζβαν Λουτσέσκου και τους παίκτες του, αλλά και τους οπαδούς του. Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του Νίκι Χαγέν. Ο τεχνικός της Μπριζ στη συνέντευξη Τύπου για τον πρώτο προημιτελικό του Europa Conference League, χαρακτήρισε την Τούμπα «καζάνι της μάγισσας» και αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ υποστήριξε ότι είναι επιθετική ομάδα και οι νίκες με Άιντραχτ Φρανκφούρτης και Ντίναμο Ζάγκρεμπ, φανερώνουν τη δυναμική του.

Ο Χαγέν επιβεβαίωσε ακόμα ότι ο Δανός εξτρέμ Σκοβ Όλσεν είναι νοκ άουτ από την αναμέτρηση. Αναλυτικά όσα είπε ο Νίκι Χαγέν:

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια καλή ομάδα, δυνατή τόσο επιθετικά, όσο και αμυντικά. Δε νίκησε απλά με 5-1 τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, αλλά επικράτησε δύο φορές κόντρα στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης. Σίγουρα δεν πρέπει να τους υποτιμήσουμε.

Θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ένα καλό σκορ, ενόψει της ρεβάνς. Ξέρουμε ότι η Τούμπα είναι καζάνι της μάγισσας. Η πρόκριση θα κριθεί σε δύο παιχνίδια, εμείς τώρα εστιάζουμε στην πρώτη μάχη.

Επιτρέψτε μου να κάνω μια έκκληση στους δικούς μας οπαδούς. Απλά φροντίστε να μην σας ξεπεράσουν αυτοί του ΠΑΟΚ».

Για τον Όλσεν είπε: «Ο Σκοβ Όλσεν δεν είναι διαθέσιμος για τον αυριανό αγώνα, αλλά θα κάνουμε ό,τι μπορούμε για να τον ετοιμάσουμε για τη ρεβάνς. Ο Μινιολέ (σ.σ. βασικός γκολκίπερ) προπονήθηκε ξανά σήμερα και θα αξιολογήσουμε αργότερα αν θα βρίσκεται στην αποστολή»

Ο Ολλανδός στόπερ (παίζει και αριστερό μπακ) της Μπριζ, ο Μπιορν Μέιγερ συμπλήρωσε: «Όλοι έχουν δει ποιος θα μπορούσε να είναι ο πιθανός αντίπαλος στον επόμενο γύρο (σ.σ. Φιορεντίνα ή Βικτόρια Πλζεν), αλλά δεν έχει νόημα να μιλάμε για τον επόμενο γύρο αν δεν πάμε στον επόμενο γύρο. Είναι για μας πρώτα για τον ΠΑΟΚ. Θα είναι ένα σπουδαίο ματς».