Το παρασκήνιo ενός πέναλτι: Η συμβουλή του Ντεσπόντοφ, το «στοπ» του Κοτάρσκι και η... δικαίωση (vid)

Κοτάρσκι - Κεντζιόρα

i

© Intime

Το παρασκήνιo ενός πέναλτι: Η συμβουλή του Ντεσπόντοφ, το «στοπ» του Κοτάρσκι και η... δικαίωση (vid)

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:36 - 12.04.2024 / Ανανεώθηκε: 10:36 - 12.04.2024

Η Μπριζ έφτασε μία... ανάσα από το να διπλασιάσει τα τέρματά της στο ματς με τον ΠΑΟΚ, όμως η «βοήθεια» του Ντεσπόντοφ και το «στοπ» του Κοτάρσκι έπαιξαν καθοριστικό ρόλο.

Ο ΠΑΟΚ έφυγε από το Βέλγιο με άδεια χέρια, όμως το σκορ του πρώτου αγώνα δεν «τρομάζει» κι όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της Τούμπας που είναι προγραμματισμένη για την ερχόμενη Πέμπτη (18/4, 22:00).

Στο πλαίσιο της πρώτης αναμέτρησης στο «Γιαν Μπρέιντελ» για την προημιτελική φάση του Conference League και με φόντο την πρόκριση στους «4», η Μπριζ πήρε τη νίκη με 1-0 χάρη στο γκολ του Βέτλεσεν.

Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε - Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα!» (pic)
CONFERENCE LEAGUE

09:55 - 12.04.2024

Ξέσπασε ο αδερφός του Μπράντον Τόμας: «Είχαμε εισιτήριο και δεν μας άφηναν να μπούμε - Μας συμπεριφέρθηκαν σαν ζώα!» (pic)

Ο αδερφός του Μπράντον Τόμας ταξίδεψε στο Βέλγιο με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τη «μάχη» του ΠΑΟΚ με την Μπριζ και μέσα από το Instagram προχώρησε σε ένα ξέσπασμα, με αφορμή τα επεισόδια που διαδραματίστηκαν.

Μάλιστα, οι γηπεδούχοι θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους και να πάρουν ένα σημαντικότερο προβάδισμα, όμως ο Ντομινίκ Κοτάρσκι είχε άλλη άποψη.

Στο 76ο λεπτό του ματς, ο Κροάτης γκολκίπερ βγήκε άτσαλα και ανέτρεψε τον Ονιεντίκα, με αποτέλεσμα ο ρέφερι της αναμέτρησης να δείξει την «άσπρη βούλα».

Λίγο πριν πάρει την μπάλα ο «killer» Ιγκόρ Τιάγκο για την εκτέλεση, ο Ντεσπόντοφ έτρεξε προς τον Κοτάρσκι και τον συμβούλεψε. Θυμίζουμε πως ο Βούλγαρος εξτρέμ υπήρξε συμπαίκτης με τον επιθετικό της Μπριζ στη Λουντογκόρετς, με αποτέλεσμα να γνωρίζει τον τρόπο με τον οποίον τα εκτελεί ο Βραζιλιάνος.

Όπως αποδείχτηκε, ο Κροάτης κίπερ του Δικεφάλου άκουσε τον Ντεσπόντοφ και δήλωσε «παρών» με εμφατικό τρόπο στο πέναλτι, με το 1-0 να παραμένει μέχρι το φινάλε.

Δείτε το χαμένο πέναλτι του Τιάγκο:

Ντεσπόντοφ: «Χαρούμενος που με άκουσε ο Κοτάρσκι»

Ο Κίριλ Ντεσπόντοφ αποκάλυψε τι είπε στον Ντομινίκ Κοτάρσκι πριν την εκτέλεση πέναλτι της Κλαμπ Μπριζ.

«Νομίζω ότι και σήμερα είχαμε ενέργεια, αλλά ήταν μόνο το πρώτο ημίχρονο. Θα πάμε στην Τούμπα θα παίξουμε ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στην έδρα μας, θα είναι διαφορετικά. Θα πρέπει να τους κάνουμε και με τον τρόπο παιχνιδιού και με την ατμόσφαιρα από το γήπεδο να μην αισθανθούν βολικά, ώστε να περάσουμε και να πάρουμε εμείς την πρόκριση», ανέφερε αρχικά ο Βούλγαρος.

Για το πέναλτι που απέκρουσε ο Κοτάρσκι: «Του είπα να μείνει στη μέση και είμαι χαρούμενος που με άκουσε».