Μπρούμα: «Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Μπρούμα

i

©intime

Μπρούμα: «Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο»

Sportal newsroom 10:34 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 10:34 - 30.08.2023

Ο σκόρερ του νικητήριου γκολ της Μπράγκα, Μπρούμα, αναφέρθηκε στο πόσο δύσκολο ήταν να πάρει η ομάδα του την πρόκριση σε ένα δύσκολο γήπεδο όπως το ΟΑΚΑ.

Ο Μπρούμα ήταν ο πρωταγωνιστής στη νίκη της Μπράγκα με τον Παναθηναϊκό, αφού αυτός σκόραρε το μοναδικό γκολ του αγώνα, δίνοντας την πρόκριση στην πορτογαλική ομάδα στους ομίλους του Champions League

Μετά τον αγώνα ο πρώην του Ολυμπιακού δήλωσε χαρούμενος για το γκολ που έβαλε, λέγοντας πως ήταν αρκετά δύσκολο να πάρει η Μπράγκα τη νίκη - πρόκριση σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως το ΟΑΚΑ. 

«Ήταν ένα καλό γκολ. Δόξα τω Θεώ καταφέραμε να κερδίσουμε εδώ, σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο, με αυτή την ατμόσφαιρα. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή τη στιγμή και μετά ας συγκεντρωθούμε, γιατί την Κυριακή έχουμε άλλο ένα υπέροχο παιχνίδι. Είμαι πολύ χαρούμενος που πέτυχα το γκολ.

Είναι πολύ σημαντική η πρόκριση. Τόσο για μένα, για τον σύλλογο, όσο και για τους οπαδούς. Είναι μια εξαιρετική στιγμή για την ομάδα. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους. Είμαι πολύ χαρούμενος», ήταν τα λόγια του συγκεκριμένα. 

Από τη μεριά του ο προπονητής της Μπράγκα, Αρτούρ Ζόρζε σχολίασε πως αυτή η πρόκριση αποτελεί χρυσή σελίδα στην ιστορία της ομάδας. «Είναι μία ακόμα χρυσή σελίδα που προσθέτουμε στην ιστορία της Μπράγκα. Περισσότερο από ανακούφιση, είναι το συναίσθημα ότι ολοκληρώθηκε η αποστολή.

Είχαμε αυτή τη μεγάλη φιλοδοξία να φτάσουμε στη φάση των ομίλων και η ομάδα έδειξε μεγάλο χαρακτήρα. Δεν μπορώ καν να εκφράσω πόσο χαρούμενος είμαι που είμαι μέρος της ιστορίας του συλλόγου μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.