Πότε μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Europa League ο Παναθηναϊκός

Πότε μαθαίνει τους αντιπάλους του στο Europa League ο Παναθηναϊκός

Sportal newsroom 00:41 - 30.08.2023 / Ανανεώθηκε: 00:46 - 30.08.2023

Μετά τον αποκλεισμό του από τα playoff του Champions League, ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί στο Europa League. Δείτε πότε είναι η κλήρωση.

Ο Παναθηναϊκός, πάλεψε αρκετά απέναντι στη Μπράγκα, όμως δεν κατάφερε να μετουσιώσει τις ευκαιρίες του σε γκολ και ηττήθηκε με 1-0 από την Μπράγκα, αποχαιρετώντας το όνειρο του Champions League.

Οι «πράσινοι», θα συνεχίσουν την ευρωπαϊκή τους πορεία στους ομίλους του Europa League. Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή (01/09) στις 14:00 στη Νιόν της Ελβετίας.

Το «τριφύλλι», θα βρίσκεται στο 4ο γκρουπ δυναμικότητας και θα έχει σίγουρα πιθανούς αντιπάλους τις Γουέστ Χαμ, Λίβερπουλ, Ρόμα, Βιγιαρεάλ, Λεβερκούζεν, Αταλάντα, Σπόρτινγκ, Ρεν, Μπέτις, Μόλντε, Μπράιτον και Μαρσέιγ (την οποία είχε αποκλείσει στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League).

Οι υπόλοιποι αντίπαλοι θα προκύψουν από τις αναμετρήσεις της Τετάρτης (30/08) και της Πέμπτης (31/08).

Τι έκανε την τελευταία φορά που έπαιξε στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός
EUROPA LEAGUE

00:16 - 30.08.2023

Τι έκανε την τελευταία φορά που έπαιξε στους ομίλους του Europa League ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να πάρει την πρόκριση στους ομίλους του Champions League, κάτι που σημαίνει πως θα αγωνιστεί στους ομίλους του Europa League. Ποια ήταν όμως η τελευταία φορά που έπαιξε εκεί και τι έκαναν οι «πράσινοι»;