Μπρούνο Φερνάντες: «Θέλουμε το ποδόσφαιρο του Champions League, το αξίζει αυτός το σύλλογος»

Μπρούνο Φερνάντες

i

©Μπρούνο Φερνάντες/©twitter

Μπρούνο Φερνάντες: «Θέλουμε το ποδόσφαιρο του Champions League, το αξίζει αυτός το σύλλογος»

Σε δηλώσεις του ο Μπρούνο Φερνάντες μίλησε για τη φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά επίσης ο Πορτογάλος αναφέρθηκε και στην έξοδο των «κόκκινων διαβόλων» στο Champions League.

Ο Μπρούνο Φερνάντες αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.  

Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής είπε ότι στην αρχή της φετινής σεζόν κανείς δεν περίμενε ότι η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγ θα τερμάτιζε στη πρώτη εξάδα. Αυτή τη στιγμή η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ βρίσκεται στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 63 βαθμούς.  

Αναλυτικά όλα όσα είπε ο 28χρονος ποδοσφαιριστής: 

«Θέλουμε το ποδόσφαιρο του Champions League. Το αξίζει αυτός το σύλλογος, πρέπει να βρίσκεται σε αυτή τη θέση. Νομίζω επίσης ότι αυτοί οι παίκτες αξίζουν να βρίσκονται εκεί, επειδή έχουμε μία τόσο σπουδαία ομάδα που έχει κάνει φοβερή δουλειά φέτος, όταν ουδείς πίστευε ότι θα μπορούσε η Γιουνάιτεντ να παλεύει για την πρώτη τετράδα. Ξέρουμε πως όλοι λένε τώρα "η Γιουνάιτεντ είναι σπουδαία" όμως θυμάμαι ότι στην αρχή της σεζόν ουδείς μάς έδινε τύχη για την πρώτη εξάδα, άρα πιστεύω ότι ήταν μία καλή έκπληξη αυτό που έγινε. 

Έκπληξη για αυτούς, όχι για εμάς. Ξέραμε ότι μπορούσαμε να είμαστε εκεί, ξέρουμε ότι θα μπορούσαμε να είμαστε ψηλότερα στη βαθμολογία. Είχαμε τις στιγμές μας και για αυτό είμαστε στη θέση να κυνηγάμε την τετράδα και όχι μεγαλύτερα πράγματα. Αλλά νομίζω ότι σύντομα, αυτός ο σύλλογος και αυτοί οι παίκτες θα παλεύουν για πολύ μεγαλύτερα πράγματα», είπε ο άσος των «κόκκινων διαβόλων».