Ναντίρ Ελ Σαγιέντ: Τα δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ και ο ρόλος του σκάουτινγκ

Ναντίρ

Ναντίρ Ελ Σαγιέντ: Τα δοκιμαστικά στον ΠΑΟΚ και ο ρόλος του σκάουτινγκ

Ο νεαρός Αιγύπτιος τερματοφύλακας δοκιμάζεται στον ΠΑΟΚ και όπως φαίνεται θα αποκτηθεί από τους «ασπρόμαυρους».

Ο Αχμέντ Ναντίρ Ελ Σαγιέντ αναμένεται να ενταχθεί στον ΠΑΟΚ ως ελεύθερος.

Το όνομα του νεαρού Αιγύπτιου τερματοφύλακα έχει συνδεθεί με τον Δικέφαλο τις τελευταίες ώρες και μάλιστα αναμένεται να γίνει μέλος του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, πριν κλείσει το μεταγραφικό παράθυρο για τους ελεύθερους.

Ο Ναντίρ, μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με την πρώτη ομάδα του Δικεφάλου, όπως θα δείτε στο παρακάτω video της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Το video της συγκεκριμένης προπόνησης δημοσιεύτηκε πριν από τρεις ημέρες, με τον 20χρονο πορτιέρε να υπερασπίζεται τα δοκάρια στο οικογενειακό δίτερμα της ομάδας.

Ο Ναντίρ είναι διεθνής με την U21 της Αιγύπτου, έχοντας καταγράψει δύο συμμετοχές και πλέον ψάχνει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Στην Αίγυπτο θεωρούν «τελειωμένη» την υπόθεση, αναφέροντας πως τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί επίσημη η μεταγραφή του μετά την ολοκλήρωση των διαδικασιών, πριν κλείσει η περίοδος των μεταγραφών στα τέλη Σεπτέμβρη.

Παράλληλα, επισημαίνεται πως ο Ναντίρ θα ενταχθεί απευθείας στην πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος Αυγύπτιος πορτιέρε είχε δοθεί δανεικός από την Κ21 της Ζάμαλεκ στην Κ21 της Βιθέλα στην Πορτογαλία τις περασμένες δύο σεζόν, ωστόσο επέστρεψε αυτό το καλοκαίρι στη βάση του, με τον αιγυπτιακό σύλλογο να τον αφήνει τελικά ελεύθερο.

Ο Ναντίρ αποτελεί μια πρόταση του τμήματος σκάουτινγκ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που θεωρεί πως είναι ένας τερματοφύλακας με αρκετές αρετές και σε ηλικία που μπορεί να εκπαιδευτεί στους «ασπρόμαυρους». Το θέμα του ακόμα δεν είναι τελειωμένο, καθώς οι «ασπρόμαυροι» θέλουν να σιγουρευτούν για τον χαρακτήρα του, ενώ αρχικά εφόσον το deal κλείσει θα αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ Β.