Ιταλική εφημερίδα αποκάλεσε «άχρηστους» τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια για την ταπείνωση της Νάπολι

Βίκτορ Οσίμεν και Χβίτσα Κβαρατσχέλια

i

©Photo by Matteo Ciambelli / DeFodi Images via Getty Images/Ideal Images

Ιταλική εφημερίδα αποκάλεσε «άχρηστους» τους Οσίμεν και Κβαρατσχέλια για την ταπείνωση της Νάπολι

Κώστας Τόπας 11:57 - 20.12.2023

Οι παίκτες της Νάπολι δέχονται σκληρή κριτική από τα ιταλικά Μέσα ενημέρωσης μετά τον αποκλεισμό με 4-0 από τη Φροζινόνε στη φάση των 16 του Coppa Italia.

Οι «παρτενοπέι» ταπεινώθηκαν από την νεοφώτιστη της Serie A, Φροζινόνε το βράδυ της Τρίτης (19/12), καθώς γνώρισαν την ήττα με 3-0 στο «Στάδιο Μαραντόνα». Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να γνωρίσουν πρόωρο αποκλεισμό από το Coppa Italia. Πλέον η ομάδα του Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο θα αντιμετωπίσει στον επόμενο γύρο τον νικητή του ζευγαριού ανάμεσα στη Σαλερνιτάνα με τη Γιουβέντους.

Οι αστέρας της Νάπολι, επικρίθηκαν έντονα από τα ιταλικά Μέσα και κυρίως από την εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».Η ιταλική εφημερίδα στο πρωτοσέλιδό της ανέφερε ότι ο Βίκτορ Οσίμεν και Χβίτσα Κβαρατσχέλια ήταν «άχρηστοι» εναντίον της Φροζινόνε. Και οι δύο βαθμολογήθηκαν με 5/10, αλλά ο Ντι Λορέντσο έλαβε τη χαμηλότερη βαθμολογία με 4/10.

Από την άλλη, ήταν ένας θρίαμβος για τους παίκτες της Φροζινόνε. Ο Τζουζέπε Κάσο  ήταν ο MVP με 8/10, ακολουθούμενος από τους Ματέους Λουσουάρντι, Έντσο Μπαρενετσέα και Αμπντού Χαρουί που έλαβαν όλοι 7,5.