Νεκρός 26χρονος οπαδός της Νάπολι από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το Scudetto

Οπαδοί της Νάπολι και το ασθενοφόρο

i

PrtScr

Νεκρός 26χρονος οπαδός της Νάπολι από πυροβολισμούς κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για το Scudetto

Κώστας Τόπας 10:04 - 05.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:26 - 05.05.2023

Στη Νάπολη ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για τη νίκη του τρίτου Scudettο, ενώ άλλοι έξι τραυματίστηκαν.

Σε τραγωδία έχει εξελιχθεί το πάρτι για τη νίκη του Scudetto της Νάπολι. Στη ναπολιτάνικη πρωτεύουσα, ένας 26χρονος έχασε τη ζωή του μετά από πυροβολισμό κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών για την κατάκτηση του τρίτου τίτλου στην ιστορία του μπλε συλλόγου. 

Ο νεαρός άνδρας νοσηλευόταν σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο, όπου έχασε τη ζωή του. Λίγο μετά το θάνατο, κάποιοι φίλοι και συγγενείς του θύματος προκάλεσαν ζημιές στα επείγοντα του νοσοκομείου. Σύμφωνα με αναφορές της «La Repubblica», το θύμα ονομαζόταν Βινσέντσο Κοσπίτο και ήταν 26 ετών. Ο νεαρός άνδρας, που ζούσε στην περιοχή Ποντιτσέλι, είχε τραυματιστεί και νοσηλευόταν  σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Ακόμα στο ίδιο σημείο και με πυροβολισμούς τραυματίστηκαν άλλα τρία άτομα. Μια 26χρονη γυναίκα και δύο νεαροί άντρες 24 και 20 ετών, χωρίς ωστόσο να κινδυνεύει η ζωή τους. Η κοπέλα δέχτηκε χτύπημα στον αστράγαλο και θα αναρρώσει σε δέκα μέρες, ο 24χρονος στον γλουτό, όπως και ο 20χρονος. Επιπλέον, τρεις τραυματίστηκαν στα χέρια από εκρήξεις κροτίδων, όλοι νοσηλευόμενοι στο νοσοκομείο. Οι ιταλικές Αρχές από την πλευρά τους, ερευνούν το θέμα για να διαπιστώσουν τι ακριβώς συνέβη.