Ο Ρούντι Γκαρσία «τιμωρεί» τον Οσίμεν και τον αφήνει στον πάγκο κόντρα στη Λέτσε

Ο Βίκτορ Οσίμεν σημείωσε το 1-1.

Ο Ρούντι Γκαρσία «τιμωρεί» τον Οσίμεν και τον αφήνει στον πάγκο κόντρα στη Λέτσε

Κώστας Τόπας 15:08 - 30.09.2023 / Ανανεώθηκε: 15:14 - 30.09.2023

Ο Ρούντι Γκαρσία αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον Βίκτορ Οσίμεν για την αναμέτρηση με την Λέτσε, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του κόσμου.

Η Νάπολι τίθεται αντιμέτωπη με την Λέτσε (30/09, 16:00) για την 7η αγωνιστική της Serie A, με τους πρωταθλητές Ιταλίας να έχουν ως μοναδικό στόχο τη νίκη προκειμένου να διευρύνουν το αήττητο σερί που τρέχουν στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια τους και να πλησιάσουν την πρώτη τριάδα στην κατάταξη.

Για την εν λόγω αναμέτρηση, ο Ρούντι Γκαρσία επιφύλασσε μια έκπληξη καθώς αποφάσισε να αφήσει στον πάγκο τον πρώτο σκόρερ της περυσινής διοργάνωσης, Βίκτορ Οσίμεν, προκαλώντας έτσι την αντίδραση του κόσμου.  Ο 24χρονος Νιγηριανός επιθετικός βρέθηκε στο επίκεντρο, εξαιτίας δύο βίντεο που έγιναν viral τις τελευταίες ημέρες, με το πρώτο να κοροϊδεύει το πέναλτι που έχασε εναντίον της Μπολόνια και το δεύτερο να τον παρομοιάζει με καρύδα.

Ο Οσίμεν ήταν έξαλλος με τα βίντεο και η Νάπολι τελικά τα διέγραψε, αλλά μετά από αυτό ο ατζέντης του Καλέντα, βγήκε και σημείωσε ότι εξετάζεται η νομική ενέργεια ως απάντηση. Ο σύλλογος κυκλοφόρησε μια επίσημη δήλωση, αλλά επικρίθηκε ευρέως για την έλλειψη συγγνώμης. Η «Gazzetta dello Sport» περιγράφει πώς ο ατζέντης του Νιγηριανού επιθετικού, Καλέντα, αποφάσισε να μην υποβάλει μήνυση κατά της Νάπολι μετά τη δημοσιοποίηση της δήλωσής της.

Για την αναμέτρηση με την Λέτσε ο Ρούντι Γκαρσία επέλεξε τους εξής για τη βασική ενδεκάδα της Νάπολι: Μερέτ, Ντι Λορέντσο, Οστιγκαρντ, Νάταν, Ολιβέρα, Ανγκουίσα, Λομπότκα, Ζιελίνσκι, Λίντστρομ, Σιμεόνε, Κβαρατσχέλια