Τρέλα για τη Νάπολι: Οι οπαδοί της προκάλεσαν σεισμό δύο Ρίχτερ στο γκολ του Ολιβέιρα (vids)

Οπαδοί Νάπολι

i

PrtScr

Τρέλα για τη Νάπολι: Οι οπαδοί της προκάλεσαν σεισμό δύο Ρίχτερ στο γκολ του Ολιβέιρα (vids)

Κώστας Τόπας 11:41 - 02.05.2023 / Ανανεώθηκε: 16:32 - 05.05.2023

Οι οπαδοί της Νάπολι πανηγύρισαν τόσο έντονα το γκολ του Ολιβέιρα που προκάλεσαν σεισμική δόνηση 2 Ρίχτερ στα πέριξ του «Ντιέγκο Μαραντόνα».

Η στέψη της Νάπολι πήρε παράταση, καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) με την Σαλερνιτάνα και πλέον απομένουν έξι ακόμη μάχες για το φινάλε του ιταλικού πρωταθλήματος αλλά και γι' αυτό που περιμένουν με μεγάλη ανυπομονησία οι οπαδοί των «παρτενοπέι». Να δουν την ομάδα τους στην κορυφή της Serie A, έπειτα από 33 ολόκληρα χρόνια.

Κόντρα στην Σαλερνιτάνα, ο Ματίας Ολιβέρα ήταν αυτός οποίος άνοιξε το σκορ για τη Νάπολι. Ο 25χρονος Ουρουγουανός έγινε αποδέκτης της μπάλας και νίκησε τον Οτσόα στο 62ο λεπτό. Οπως είναι λογικό αμέσως μετά το γκολ επικράτησε πανικός στις εξέδρες του «Μαραντόνα», από χιλιάδες οπαδούς των «παρτενοπέι». Το εντυπωσιακότερο όλων είναι ότι οι πανηγυρισμοί πήραν τέτοιες διαστάσεις που φαίνεται να προκάλεσαν κυριολεκτικά σεισμική δόνηση δυο Ρίχτερ στα πέριξ του γηπέδου!

Το γκολ του Ολιβέιρα δεν ήταν αρκετό για τη Νάπολι, η οποία ακόμα δεν έχει εξασφαλίσει μαθηματικά την κατάκτηση του τίτλου κι αφήνει την Λάτσιο να ελπίζει σε ένα θαύμα...