Η Νάπολι θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρηση του Σπαλέτι μετά το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια

Λουτσιάνο Σπαλέτι

i

© Photo by Marco Canoniero/LightRocket via Getty Images/Ideal Images

Η Νάπολι θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρηση του Σπαλέτι μετά το παιχνίδι με τη Σαμπντόρια

Άγγελος Φραγκισκάτος 17:18 - 22.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:37 - 22.05.2023

Η ιταλική Corriere dello Sport αναφέρει ότι η Νάπολι θα επιβεβαιώσει επίσημα την αποχώρηση του Λουτσιάνο Σπαλέτι μετά το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν με τη Σαμπντόρια.

Ο Λουτσιάνο Σπαλέτι έκανε το αδύνατο αυτή τη σεζόν, οδηγώντας τη Νάπολι στην κατάκτηση του Scudetto μετά από 33 χρόνια.  

Μία παρέα κοριτσιών μπέρδεψε τον Σπαλέτι με στρίπερ: «Είσαι αυτός που περιμένουμε;» (vid)
SERIE A

11:37 - 22.05.2023

Μία παρέα κοριτσιών μπέρδεψε τον Σπαλέτι με στρίπερ: «Είσαι αυτός που περιμένουμε;» (vid)

Ο προπονητής της Νάπολι, Λουτσιάνο Σπαλέτι βρήκε μία παρέα κοριτσιών την ώρα που γυρνούσε με το ποδήλατο από την προπόνηση και δέχθηκε μία ερώτηση που θα του μείνει αξέχαστη.

Η επιτυχία του Ιταλού προπονητή και της Νάπολι πυροδότησε άγριες σκηνές πανηγυρισμού σε όλη την πρωτεύουσα, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες από τότε που άρχισαν να δημιουργούνται εντάσεις μεταξύ του προπονητή και του προέδρου Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις. 

Ο Σπαλέτι ουσιαστικά επιβεβαίωσε την απόφασή του να φύγει μιλώντας μετά το 3-1 επί της Ίντερ, λέγοντας: «Αν δεν είσαι πεπεισμένος ότι μπορείς να δώσεις όλα όσα αξίζουν αυτοί οι άνθρωποι, είναι σωστό να το ξανασκεφτείς. Το σκέφτεσαι, καταλήγεις σε ένα συμπέρασμα και μετά μένεις σε αυτό». 

Όπως αναφέρει η ιταλική Corriere dello Sport η Νάπολι θα ανακοινώσει επίσημα την αποχώρηση του 64χρονου τεχνικού μετά τον τελευταίο αγώνα της σεζόν με τη Σαμπντόρια στις 4 Ιουνίου. 

Αν και είναι με τους «παρτενοπέι» από τον Ιούλιο του 2021, ο Σπαλέτι δεν έχει αγοράσει σπίτι στην πρωτεύουσα της Νάπολι και μένει σε ξενοδοχεία και στο προπονητικό γήπεδο από την άφιξή του στην ιταλική ομάδα.