«Ο Νάσμπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΪΚ Στοκχόλμης»

Ιβάν Νάσμπεργκ

i

© Intime

«Ο Νάσμπεργκ βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΪΚ Στοκχόλμης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 15:21 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 09.12.2023

Η ΑΪΚ Στοκχόλμης και μερικές ακόμη ομάδες σε Ευρώπη κι Αμερική ενδιαφέρονται για την περίπτωση του Ιβάν Νάσμπεργκ, σύμφωνα με νορβηγικά ΜΜΕ.

Τις τελευταίες ώρες, τα ΜΜΕ της Νορβηγίας έχουν ασχοληθεί με τον Ιβάν Νάσμπεργκ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο της ΑΪΚ Στοκχόλμης κι όχι μόνο. Συγκεκριμένα, το σχετικό δημοσίευμα αναφέρει πως ο λιγοστός χρόνος συμμετοχής που έχει μέχρι στιγμής τη φετινή σεζόν ο αμυντικός του ΠΑΟΚ, τον έχει βάλει σε σκέψεις. 

Ο Νορβηγός στόπερ έχει πάρει τις ευκαιρίες του, μετράει ήδη έξι συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ωστόσο δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στα βασικά πλάνα του Ράζβαν Λουτσέσκου για την ανασταλτική γραμμή. 

Όσον αφορά στο μέλλον του, οι Νορβηγοί υποστηρίζουν πως μεταξύ των ομάδων που ενδιαφέρονται είναι η ΑΪΚ από τη Σουηδία, που αναζητά ενίσχυση στο κέντρο της άμυνας, αλλά και κάποιες ακόμη ομάδες από Ευρώπη και ΗΠΑ, οι οποίες δεν έχουν γίνει γνωστές.

var disqus_config = function () { this.callbacks.onNewComment = [function(comment) { trackCommentGA4(comment); }]; }; (function() { var d = document, s = d.createElement('script'); s.src = 'https://www-sportal-gr.disqus.com/embed.js'; s.setAttribute('data-timestamp', +new Date()); (d.head || d.body).appendChild(s); })(); function trackCommentGA4(comment) { window.dataLayer = window.dataLayer || []; window.dataLayer.push({ event: 'submit_comment', form_state: 'success', method: 'cms' }); }