Το παίρνουν απόφαση για Τάισον οι Βραζιλιάνοι

Ο Τάισον.

i

©intime

Το παίρνουν απόφαση για Τάισον οι Βραζιλιάνοι

Η Ιντερνασιονάλ καταλαβαίνει πως δεν έχει ελπίδες να τον επαναπατρίσει, αφού ο παίκτης περνάει καλά στον ΠΑΟΚ και στη Θεσσαλονίκη.

Ο Τάισον Φρέντα τη φετινή σεζόν κάνει εκπληκτικά πράγματα μέσα στο γήπεδο με τον Βραζιλιάνο να λάμπει με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Ο 35χρονος ποδοσφαιριστής δείχνει να περνάει μια δεύτερη ποδοσφαιρική εφηβεία και όπως έχει τονίσει και ο ίδιο πολλές φορές έχει επανέλθει μέσα του η χαρά για το ποδόσφαιρο λόγω της αντιμετώπισης του από τον ΠΑΟΚ και τον κόσμο της ομάδας.

Στο παρελθόν αρκετές φορές γράφτηκε στα ΜΜΕ της Βραζιλίας πως η Ιντερνασιονάλ ενδιαφέρεται για τον παίκτη και πως θα μπορούσε το καλοκαίρι να τον κάνει και πάλι δικό της, αλλά πλέον φαίνεται πως οι ελπίδες των Βραζιλιάνων σβήνουν.

«Ο Τάισον αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ και το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2024. Ωστόσο, η Ιντερνασιονάλ δεν έχει κάνει κίνηση, καθώς γνωρίζει ότι δεν έχει πολλές ελπίδες», αναφέρουν τα ΜΜΕ της πατρίδας του ποδοσφαιριστή του Δικεφάλου.

Ο Βραζιλιάνος άλλωστε είναι ένας παίκτης που ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα ήθελε να διατηρηθεί στο ρόστερ της ομάδας με τον προπονητή του ΠΑΟΚ πρόσφατα να δηλώνει:

«Πέρσι τον χειμώνα μου προτάθηκε από τον Γιώργο Σαββίδη αυτός ο παίκτης και είπα αμέσως ναι. Απάντησα ναι γιατί ξέρω τι παίκτης είναι, τι ποιότητα έχει και την θέληση που έχει για να παίζει. Τον γνωρίζω γιατί τον είχε παίκτη ο πατέρας μου, γνώριζα την αγάπη του για το άθλημα και για την προπόνηση.

 Στην Βραζιλία είχε έναν τραυματισμό και χρειαζόταν χρόνο, άρχισε να προσαρμόζεται και να δείχνει την τεράστια ποιότητα. Παίζει ένα απίστευτο ποδόσφαιρο. Όσο για το αν μπορεί να γίνει παράδειγμα, αυτός και ο Αντρέ είναι πάντα ανάμεσα στους νέους παίκτες και δεν ξέρω αν ο Τάισον και ο Αντρέ είναι αυτοι οι… νέοι ή αν είναι οι νέοι ο Κωνσταντέλιας και ο Κουλιερακης. Καμιά φορά είναι και το ανάποδο! Έχουν ψυχή νέων παιδιών ο Τάισον και ο Αντρε είναι πολύ σημαντικοι για το γκρουπ που έχουμε φτιάξει.

Δεν ξέρω τι να σας πω για την ανανέωση του Ταισον. Παίζουμε ανα τρεις μερες, κάθε μερα έχουμε πολύ δουλειά. Ξυπνάω πέντε το πρωί για να αναλύσω τα παιχνιδια. Η διοίκηση γνωριζει τι θελω και τι πρέπει να κάνει και με το θεμα του Τάισον. Αν αρχίσουμε να χάνουμε την συγκέντρωση μας με διαφορά άλλα θέματα, τότε θα χάσουμε αυτά που έχουμε καταφέρει μέχρι σήμερα. Πρέπει να προστατεύσω την δουλεια που κάνουμε. 

Ξέρω πάρα πολύ καλά πως αν παρεκκλίνεις είναι εύκολο να χάσεις την συγκέντρωση. Καταλαβαίνω την αναγκη των δημοσιογράφων για θέματα, αλλά πρέπει να μείνουμε σε αυτό και να είμαστε συγκεντρωμένοι στα παιχνιδια. Αν με ρωτάτε για το αν ο Τάισον πρέπει να είναι εδώ, τότε θα σας πω ότι ναι πρέπει να είναι. Ο Ταισον είναι ένας από τους καλύτερους παικτες μας, ο αγαπημενος της εξεδρας, είναι χαρουμενος εδώ».