Λόπεθ: «Αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ θα έλεγα πως είναι απολύτως γελοίο - Δεν άγγιξε τον Βιεϊρίνια ο Μωραΐτης»

Το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη

i

© Intime

Λόπεθ: «Αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ θα έλεγα πως είναι απολύτως γελοίο - Δεν άγγιξε τον Βιεϊρίνια ο Μωραΐτης»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 10:59 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:00 - 09.12.2023

Μετά την ήττα του Βόλου από τον ΠΑΟΚ (1-0) για τους «16» του Κυπέλλου, ο Άνχελ Λόπεθ κλήθηκε να σχολιάσει το γκολ του Μωραΐτη, το οποίο ακυρώθηκε και σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων.

Ο Βόλος ηττήθηκε από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα (1-0) για τους «16» του Κυπέλλου, με την ομάδα της Μαγνησίας να «βράζει» για τις αποφάσεις του Ευαγγέλου. Αφορμή στάθηκε η απόφαση του διαιτητή για το ακυρωθέν γκολ του Μωραΐτη, το οποίο σήκωσε... θύελλα αντιδράσεων.

Ο τεχνικός των «Θεσσαλών» κλήθηκε να σχολιάσει τις διαιτητικές αποφάσεις και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τι του είπε ο σκόρερ του Βόλου στα αποδυτήρια.

Στις δηλώσεις του στο «Metropolis 95.5», υποστήριξε τα εξής: «Σε αυτό το παιχνίδι το σκορ έπρεπε να είναι 1-1. Δεν έγινε απολύτως τίποτα στο γκολ που πέτυχε ο Μωραΐτης. Ο παίκτης μας μέσα στα αποδυτήρια, μου είπε ότι δεν άγγιξε τον Βιεϊρίνια και δεν έπεσε κάτω ο παίκτης του ΠΑΟΚ από αυτή την ενέργεια. Παίξαμε πολύ καλά, μπλοκάραμε τον ΠΑΟΚ στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα. Είμαι εξοργισμένος και θυμωμένος. Ήμουν μακριά από την φάση. Όσο για τον διαιτητή, είδατε τι έγινε. 

Ο Κίτσος έκανε πέναλτι στον Ντεσπόντοφ και δίκαια δόθηκε το πέναλτι. Όμως από εκεί και πέρα, δεν μας δόθηκε η ευκαιρία να ισοφαρίσουμε. Είναι γελοίο για τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με αυτόν τον τρόπο. Με μία τέτοια φάση. Αν ήμουν προπονητής του ΠΑΟΚ θα έλεγα πως είναι απολύτως γελοίο. Δεν λέω τίποτα για τις κάρτες».

Δεν έπρεπε να αποβληθεί ο Κορνέ στο πρώτο ημίχρονο στο πάτημα του Κωνσταντέλια και έτσι να μείνει ο Βόλος με 10 παίκτες από νωρίς; Ποια είναι η άποψή σας;

«Δεν θυμάμαι αυτήν τη φάση, θυμάμαι όμως άλλες φάσεις, όπως ένα χέρι παίκτη του ΠΑΟΚ που δεν δόθηκε. Στην Τούμπα, τους μπλοκάραμε και παίξαμε καλύτερα, με πάθος. Έτσι παίξαμε και με τον Ολυμπιακό στον Βόλο. Όσο για το δεύτερο παιχνίδι Κυπέλλου που θα γίνει στον Βόλο, σίγουρα έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση. Εάν ήταν το σκορ 1-1, θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. 

Πρέπει να κερδίσουμε τον ΠΑΟΚ για να διεκδικήσουμε την πρόκριση. Δεν μπορείς να φέρεις στα ίσια το μπάτζετ του ΠΑΟΚ με το μπάτζετ του Βόλου. Επίσης μίλησα με τον Λουτσέσκου στα ρουμάνικα. Έχουμε πολλούς κοινούς γνωστούς. Είναι πολύ καλός προπονητής, ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Δεν μιλήσαμε καθόλου για τις φάσεις. Ήμουν σε απόσταση 100 μέτρων για την φάση. Έχω εμπιστοσύνη στο VAR. Όμως όταν ο Μωραΐτης ήρθε και μου είπε ότι το γκολ έπρεπε να μετρήσει, τότε κατάλαβα το λάθος. Ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να κερδίσει με αυτό τον τρόπο. 

Μπέος: «Ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης, σε 15 μέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο – Μήνυση στους διαιτητές για πιθανό στήσιμο αγώνα»

Μπέος: «Ας με φωνάξει ο Μητσοτάκης, σε 15 μέρες θα καθαρίσω το ποδόσφαιρο – Μήνυση στους διαιτητές για πιθανό στήσιμο αγώνα»

Ο ισχυρός άνδρας του Βόλου, Αχιλλέας Μπέος μιλώντας σε Μέσο της Θεσσαλονίκης έκανε «επίθεση» προς τους διαιτητές του παιχνιδιού με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο.

Είναι υγεία για το ποδόσφαιρο, να κερδίζουν οι ομάδες που αξίζουν να κερδίζουν. Και η Ζιρόνα είναι στις πρώτες θέσεις στην Ισπανία. Να αφήσουν τις μικρές ομάδες να προχωρήσουν. Αξίζουν τον σεβασμό».