Το «τρολάρισμα» του ΠΑΟΚ στον Κωνσταντέλια για το σημαιάκι του κόρνερ

Γιάννης Κωνσταντέλιας

i

© Intime

Το «τρολάρισμα» του ΠΑΟΚ στον Κωνσταντέλια για το σημαιάκι του κόρνερ

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 13:59 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:02 - 09.12.2023

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν άφησε ασχολίαστη στα social media τη «μάχη» που έδωσε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας με το σημαιάκι του κόρνερ.

Παρά την κακή του εμφάνιση, ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη κόντρα στον Βόλο χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Σβαμπ (1-0), στη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ένα από τα ξεχωριστά highlights της συγκεκριμένης αναμέτρησης, είχαν πρωταγωνιστή τον Γιάννη Κωνσταντέλια. Ο νεαρός σούπερ σταρ του Δικεφάλου προσπάθησε να δημιουργήσει μία ευκαιρία για την ομάδα του, όμως δεν πρόλαβε την μπάλα και τελικά σκόνταψε στο σημαιάκι του κόρνερ.

Αυτό... πλήρωσε τα σπασμένα, με τον 20χρονο ποδοσφαιριστή να το χτυπά εμφανώς εκνευρισμένος. Μάλιστα, το σημαιάκι έφυγε από τη θέση του και τελικά ο ίδιος επιχείρησε να το φτιάξει, δίχως αποτέλεσμα.

Δείτε την «έκρηξη» του Κωνσταντέλια:

Με αφορμή το εν λόγω περιστατικό, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε τη σκυτάλη και θέλησε να τρολάρει τον «Ντέλια», γράφοντας χαρακτηριστικά στον επίσημο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter: «Μα πάνε και τα βάζουν όπου να ‘ναι αυτά σημαιάκια μωρέ!».

Ο ΠΑΟΚ είναι οικογένεια! Όλη η ομάδα βγήκε για δείπνο

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ δεν είχαν προπόνηση την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου και μπορούσαν να χαλαρώσουν και να ξεκουραστούν. Ωστόσο, αποφάσισαν να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί, καθώς οι ποδοσφαιριστές και οι σύντροφοι τους βγήκαν όλοι μαζί για ένα χαλαρό «ασπρόμαυρο» γεύμα. Αυτό το γεγονός δείχνει το πόσο δεμένη είναι η ομάδα και το πόσο καλό είναι το κλίμα εντός των αποδυτηρίων του Δικεφάλου.

Άλλωστε, ο ΠΑΟΚ φέτος είναι μια οικογένεια και αυτό βγαίνει και μέσα στον αγωνιστικό χώρο.