Πέτρος Κόκκαλης: «Ποτέ δεν κατάλαβα τι προσφέρουν στον αθλητισμό οι σύνδεσμοι οπαδών»

Πέτρος Κόκκαλης

i

© Intime

Πέτρος Κόκκαλης: «Ποτέ δεν κατάλαβα τι προσφέρουν στον αθλητισμό οι σύνδεσμοι οπαδών»

Γιώργος Ραφαήλ Γκόγκος 11:23 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 11:27 - 09.12.2023

Ο Πέτρος Κόκκαλης στάθηκε αντίθετος με την ύπαρξη των συνδέσμων οπαδών.

Τα επεισόδια στο «Μελίνα Μερκούρη» ήταν αυτά που επισκίασαν το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, για τα προημιτελικά του League Cup. Η έκτασή τους ήταν τόσο μεγάλη, που αποτέλεσμα είχαν τον τραυματισμό ενός αστυνομικού μετά από επίθεση με φωτοβολίδα.

Με αφορμή τα όσα συνέβησαν στου Ρέντη κι όχι μόνο, ο Πέτρος Κόκκαλης έκανε το δικό του σχόλιο μέσω των social media για την ύπαρξη των οπαδικών συνδέσμων.

«Πότε δεν κατάλαβα τι προσφέρουν και γιατί χρειάζονται στη βιομηχανία αθλητικού θεάματος, πολλώ δε μάλλον στον αθλητισμό οι σύνδεσμοι οπαδών», ανέφερε χαρακτηριστικά μέσω twitter ο γιος του ιστορικού παράγοντα των «ερυθρόλευκων», Σωκράτη Κόκκαλη.

Συνελήφθη Γεωργιανός μετά τα επεισόδια στου Ρέντη - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

09:55 - 09.12.2023

Συνελήφθη Γεωργιανός μετά τα επεισόδια στου Ρέντη - Τι βρήκαν οι αστυνομικοί

Στη σύλληψη ενός αλλοδαπού από τη Γεωργία προχώρησαν οι Αρχές έπειτα από τα σοβαρά επεισόδια στου Ρέντη κατά τη διάρκεια των οποίων τραυματίστηκε σοβαρά ο 31χρονος αστυνομικός.

Παράλληλα, όταν αναρωτήθηκε ένας follower του: «Το θέμα είναι γιατί οι πρόεδροι των ομάδων τους ανέχονται...», εκείνος απάντησε: «Αυτή είναι η μισή αλήθεια, η άλλη μισή είναι ποιοι είναι οι πρόεδροι και ότι οι σύνδεσμοι είναι μακροβιότεροι των προέδρων».