Νέα οπαδική επίθεση: Μαχαίρωσαν 20χρονο στο Μαρούσι (vid)
i

Αστυνομία/©Intime

Νέα οπαδική επίθεση: Μαχαίρωσαν 20χρονο στο Μαρούσι (vid)

Sportal newsroom 10:23 - 09.02.2023 / Ανανεώθηκε: 10:23 - 09.02.2023

Ακόμη ένα περιστατικό οπαδικής βίας σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (08/02) στον περίβολο γνωστού εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι.

Συνεχίζονται τα επεισόδια οπαδικής βίας ανάμεσα σε νεαρούς. Αυτή τη φορά το απόγευμα της Τετάρτης (09/02), στον περίβολο εμπορικού κέντρου στο Μαρούσι, ένας 20χρονος, δύο 17χρονοι και ένας 15χρονος είχαν βγει βόλτα και ξαφνικά πέντε άγνωστα άτομα τους πλησίασαν και τους εγκλώβισαν.

Αμέσως τους ρώτησαν «τι ομάδα είστε» και η απάντηση που έδωσαν, όπως φαίνεται, δεν άρεσε στους δράστες. Ο 20χρονος βγήκε μπροστά να υπερασπιστεί τους φίλους του, με αποτέλεσμα να δεχθεί μια μαχαιριά στο πόδι από τους άγνωστους, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ο νεαρός διακομίστηκε με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες ενώ οι άλλοι τρεις οδηγήθηκαν στη Διεύθυνση Αθλητικής Βίας για να δώσουν κατάθεση για το συμβάν.

Ολα αυτά λίγα 24ωρα μετά από αντίστοιχη επίθεση στο Ίλιον με θύμα έναν 17χρονο. Το βράδυ της Δευτέρας (06/02) μια ομάδα περίπου 15 ατόμων τον περικύκλωσε και τον ρώτησαν τι ομάδα είναι. Αφού δεν έλαβαν την απάντηση που ήθελαν, τότε ξεκίνησαν να τον χτυπούν και στη συνέχεια ένας εξ αυτών έβγαλε μαχαίρι και του επιτέθηκε στο κεφάλι. Στη συνέχεια τον άφησαν εκεί και τράπηκαν σε φυγή. Από την άλλη, ο 17χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, ενώ οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. είναι σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό των δραστών.