Νέα παράπονα από τον ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: «Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με εμάς»

Ο Κυριάκος Κυριάκος

i

© Intime

Νέα παράπονα από τον ΠΑΟΚ για τη διαιτησία: «Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με εμάς»

Sportal newsroom 22:19 - 25.02.2023

Την ενόχληση του ΠΑΟΚ για τον τρόπο που αντιμετωπίζεται από τους διαιτητές εξέφρασε ο Κυριάκος Κυριάκος μετά την ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο Κυριάκος Κυριάκος εξαπέλυσε... πυρά κατά των διαιτητών για τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τον ΠΑΟΚ, ενώ έκανε λόγο για μη καταλογισμό πέναλτι σε χέρι του Εραμούσπε στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου της ισόπαλης εκτός έδρας αναμέτρησης με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στις δηλώσεις που παραχώρησε στη συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε: 

«Ο VARίστας μια δουλειά έχει, να βλέπει τις φάσεις. Δεν γίνεται να μην έχει φωνάξει τον διαιτητή να το δει. Κι ας δώσει μετά ό,τι θέλει. Δεν είναι δυνατόν ένας άνθρωπος που έχει μια δουλειά, κι αυτό επειδή εμείς σκιστήκαμε να φέρουμε το VAR στην Ελλάδα, να μη φωνάζει τον διαιτητή να δει αυτή τη φάση. 

Θα σταματήσουν να υπάρχουν διαιτητές στα παιχνίδια του ΠΑΟΚ, τιμωρούνται όλοι εκ των υστέρων. Και επειδή σας τα λέει αυτά ένας άνθρωπος που τιμάει το ψωμί που τρώει στην Ελλάδα (σ.σ. Ραζβάν Λουτσέσκου), είναι το εύκολο θύμα να δέχεται αυτές τις επιθέσεις. Από εδώ και πέρα θα έχουν να κάνουν με τον ΠΑΟΚ».