«Κόλλησαν» στο «Χ» Νέες Ατρομήτου και ΑΕΚ (vids)
i

/©Glomex

«Κόλλησαν» στο «Χ» Νέες Ατρομήτου και ΑΕΚ (vids)

Ελένη Ανδρικοπούλου 15:46 - 02.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:00 - 02.03.2024

Ισόπαλες χωρίς γκολ ήρθαν οι Νέες Ατρομήτου κι η ΑΕΚ για την 17η αγωνιστική της Women's Football League στο Περιστέρι. Με 10 ποδοσφαιρίστριες έπαιξαν για περίπου ένα ημίχρονο οι γηπεδούχες μετά την αποβολή στο 44΄ της Κριεζή. Απέκρουσε πέναλτι της Γατούδη η Χατζηχαριστού.

Μετά από ένα δυνατό ματς με λίγες φάσεις αλλά με πολλή τακτική οι Νέες Ατρομήτου κι η ΑΕΚ μοιράστηκαν το βαθμό της ισοπαλίας (0-0) για την 17η αγωνιστική της Women's Football League στο Δημοτικό Στάδιο της Χωράφας.

Στο πρώτο ημίχρονο η «Ένωση» είχε την κατοχή της μπάλας και το έλεγχο, αλλά δεν μπόρεσε να απειλήσει την εστία της ομάδας του Περιστερίου. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (44') η Κριεζή αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα μετά το μαρκάρισμα στη Στεφάτου. Τότε, οι ποδοσφαιρίστριες της ΑΕΚ έσπευσαν να παρηγορήσουν την αρχηγό της αντίπαλης ομάδας προσφέροντας το highlight της αναμέτρησης και παραδίνοντας μαθήματα ευγενούς άμιλλας. Το 0-0 ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου μέρους.

Στο δεύτερο 45ολεπτο η ΑΕΚ μπήκε δυνατά ψάχνοντας το γκολ, αλλά οι Νέες Ατρομήτου αν και αγωνίζονταν με 10 είχαν κλείσει πολύ καλά τους χώρους και δεν επέτρεπε στην ομάδα του Νίκου Κωτσοβού να φθάσει στα καρέ της. Μάλιστα, οι γηπεδούχες κόντρα στη ροή του αγώνα κέρδισαν πέναλτι μετά το χέρι την Πινέδα, όμως η Χατζηχαριστού απέκρουσε την εκτέλεση της Γατούδη στο 67'.

Η «Ένωση» στα εναπομείναντα λεπτά προσπάθησε να βρει το γκολ κυρίως με μακρινά σουτ, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι το 0-0 παρέμεινε ως το τέλος.

Τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 17ης αγωνιστικής:

2/3

Νέες Ατρομήτου – ΑΕΚ 0-0

3/3

Αστέρας Τρίπολης – ΘΕΟΝΗ ΑΟ Τρίκαλα 2011

Βόλος 2004 – ΑΕΛ

ΑΟ ΡΕΑ – Ολυμπιάδα Υμηττού

ΓΠΟ Καστοριάς – ΠΑΟΚ

Παναθηναϊκός – Σειρήνες Γρεβενών

ΟΦΗ – Ελπίδες Καρδίτσας

Tags: